CNC drejebænk

Skrevet af: Dig og Mig
Dato: 15 mar, 2019

Sponsoreret

Vælg den rigtige CNC drejebænk fra starten og i er sikret god økonomi og fleksibilitet i jeres produktion. Hos Flextek arbejder vi udelukkende med komplette kvalitetsløsninger til vores kunder, og vi går langt for netop at tilbyde den komplette løsning.

Komplet automationsløsning

Med en bred vifte af kvalitetsdrejebænke af høj kvalitet og til alle formål har vi i efterhånden mange år leveret komplette løsninger til vores kunder. Vi rådgiver, vejleder og hjælper med at skabe den komplette løsning, som dækker et total behov til kunden. Industrielt styrede cnc drejebænke som kan tilpasses til både små og store emner, men også varierende produktion.

Der kan være mange overvejelser om forskellige bearbejdningsmetoder, valg af værktøjer eller spørgsmål i forhold til miljømæssige krav. I dag bliver der stillet flere og flere krav til co2 udledning og miljømæssige kvalifikationer til maskinparken.

Flextek har totalløsningen, og vi rådgiver gerne.

Vejledning og top kvalitet

I købsprocessen vejleder, og rådgiver vi altid med udgangspunkt i at levere topkvalitet og service. En projektleder dedikeres til at håndtere alt fra start til slut, og sikrer at vi hver gang når i mål med en komplet totalløsning til kunden – til aftalt deadline. Dette er med til at sikre, at i altid kan nå i mål med jeres projekter uden kompromisser.

Du er måske også interesseret i…

Få en god start med en e-cigaret

Få en god start med en e-cigaret

I forbindelse med et rygestop er der en del mennesker, der vælger at bruge en e-cigaret. Det er for mange en rigtig god løsning, da det er en stor hjælp til at blive røgfri. For at få succes med et rygestop ved hjælp af en e-cigaret er det dog nødvendigt, at du får en...

læs mere