Det evige spørgsmål om uddannelsesvalg

Skrevet af: Dig og Mig
Dato: 8 mar, 2018

Sponsoreret

Står du i et dilemma med uddannelsesvalg, hvor du kun bliver endnu mere forvirret, når du læser om dine muligheder, men ligeledes når personer tæt på dig byder ind med, hvilken uddannelse de mener egner sig allerbedst til dig.

Hvad vil du gerne være, når du bliver stor. Det er det evige spørgsmål, som unge mennesker er blevet spurgt lige siden børnehaven. Det er derfor ikke så sært, at flere unge i dag føler sig stressede, når det store valg om uddannelse skal tages. I dag er der så mange muligheder for, hvad man kan uddanne sig til, at det kan føles som et helt uoverskueligt projekt at finde lige præcis den uddannelse, der passer til ens interesser og ønsker for fremtiden.

Frygten for at fejle

Det pres de unge i dag føler, når der skal vælges uddannelse, bunder oftest i, at de er bange for at fejle. Det kan eksempelvis være, hvis man ikke føler, at man klarer sig helt så godt, som man havde forventet. Indser man at uddannelsen, derimod ikke lige er det man regnede med, vil flere se det som et nederlag at droppe ud, og vil derfor hellere fuldføre uddannelsen i troen om, at den i sidste ende fanger ens interesse. Alt dette bunder i frygten for at skuffe og føle nederlag.

Husk at trække vejret

Når frygten for at fejle i dag er så stor, er det ikke så sært, at så mange unge i dag er stressede. Stress kan vises på mange forskellige symptomer heriblandt mavepine, søvnløshed og koncentrationsbesvær, og kan til sidst ende ud i en depression, hvis det ikke bliver behandlet i tide. Det er derfor vigtigt at komme i behandling, da stress ikke er noget, der går over af sig selv, ReView tilbyder eksempelvis en god og effektiv stressbehandling med en stresscoach Århus.

Går du derfor og føler dig stresset, er det vigtigt at du husker at stoppe op og trække vejret.

 

Du er måske også interesseret i…

Sådan forbedrer du din søvn

Sådan forbedrer du din søvn

Hvor meget fik du sovet i nat? Desværre oplever mange mennesker søvnproblemer, hvilket kan påvirke helbredet betydeligt. Sover du for lidt, kan det gå ud over dit humør, din hukommelse og din koncentration. Hvis du døjer med søvnproblemer, kan det føles umuligt at få...

læs mere