Disse ting kan du få repareret hos Teledoktoren

Skrevet af: Dig og Mig
Dato: 22 okt, 2018

Sponsoreret

Teledoktoren tilbyder reparation af din mobil, og de kan klare alt lige fra en knust skærm til udskiftning af eksempelvis knapper, mikrofon og højtalere på din smartphone.

Udskiftning af skærm?

Hvis din skræm er blevet knust eller revnet på anden måde, så er det enormt vigtigt at få det fikset, da skærmen enten kan være svær at se eller i nogen tilfælde ikke fungere optimalt. Her kan Teledoktoren tilbyde et billigt alternativ til at købe en helt ny telefon. De har specialiseret dem i at udskifte din skærm samt tilføje panserglas for at gøre din telefon mere robust og derved minimere risikoen for en knust skærm.

Ny knap?

De fleste smartphones har få knapper, hvilket betyder at de bruges ofte. Teledoktoren udskifter nemt og billigt homeknappen samt tænd/sluk knap, der især er de knapper, der kan gå i stykker på grund af flittigt brug.

Nyt batteri?

De fleste mobiler er altid tændt, og derfor bruges batteriet meget. At telefonen kan holde strøm i længere tid er vigtigt, fordi der ikke er mulighed for at oplade en telefon hele tiden. Med tiden kan batteriet dog blive slidt, og derfor tilbyder Teledoktoren batteriudskiftning, så du kan forlænge din mobils levetid.

Så hvis du har brug for iPhone reparation i Aarhus, så kan du kigge forbi butikken. De har walk in service, så du behøver ikke bestille tid, og så sørger deres teknikere for, at din telefon bliver repareret, så du hurtigt kan få den igen. Desuden har de to års garanti på alle reparationer og udskiftninger.

Du er måske også interesseret i…

Få en god start med en e-cigaret

Få en god start med en e-cigaret

I forbindelse med et rygestop er der en del mennesker, der vælger at bruge en e-cigaret. Det er for mange en rigtig god løsning, da det er en stor hjælp til at blive røgfri. For at få succes med et rygestop ved hjælp af en e-cigaret er det dog nødvendigt, at du får en...

læs mere