Disse ting kan du få repareret hos Teledoktoren

Skrevet af: Dig og Mig
Dato: 22 okt, 2018

Sponsoreret

Teledoktoren tilbyder reparation af din mobil, og de kan klare alt lige fra en knust skærm til udskiftning af eksempelvis knapper, mikrofon og højtalere på din smartphone.

Udskiftning af skærm?

Hvis din skræm er blevet knust eller revnet på anden måde, så er det enormt vigtigt at få det fikset, da skærmen enten kan være svær at se eller i nogen tilfælde ikke fungere optimalt. Her kan Teledoktoren tilbyde et billigt alternativ til at købe en helt ny telefon. De har specialiseret dem i at udskifte din skærm samt tilføje panserglas for at gøre din telefon mere robust og derved minimere risikoen for en knust skærm.

Ny knap?

De fleste smartphones har få knapper, hvilket betyder at de bruges ofte. Teledoktoren udskifter nemt og billigt homeknappen samt tænd/sluk knap, der især er de knapper, der kan gå i stykker på grund af flittigt brug.

Nyt batteri?

De fleste mobiler er altid tændt, og derfor bruges batteriet meget. At telefonen kan holde strøm i længere tid er vigtigt, fordi der ikke er mulighed for at oplade en telefon hele tiden. Med tiden kan batteriet dog blive slidt, og derfor tilbyder Teledoktoren batteriudskiftning, så du kan forlænge din mobils levetid.

Så hvis du har brug for iPhone reparation i Aarhus, så kan du kigge forbi butikken. De har walk in service, så du behøver ikke bestille tid, og så sørger deres teknikere for, at din telefon bliver repareret, så du hurtigt kan få den igen. Desuden har de to års garanti på alle reparationer og udskiftninger.

Du er måske også interesseret i…

Sådan forbedrer du din søvn

Sådan forbedrer du din søvn

Hvor meget fik du sovet i nat? Desværre oplever mange mennesker søvnproblemer, hvilket kan påvirke helbredet betydeligt. Sover du for lidt, kan det gå ud over dit humør, din hukommelse og din koncentration. Hvis du døjer med søvnproblemer, kan det føles umuligt at få...

læs mere