En gadget, der vinder frem: e-cigaretten

Skrevet af: Dig og Mig
Emne: Gadgets
Dato: 21 aug, 2020

Sponsoreret

Damper, e-cigaret, el-cigaret eller vaper? Kært barn har mange navne. Overvejer du at skifte fra tobak over til damp? Mange har allerede skiftet eller tage den forholdsvis nye trend til sig. Den lille, smarte elektriske cigaret kan tages med i tasken, i lommen eller blog i hånden, og alt efter hvilken model du vælger, fås den med alverdens innovative features. 

Sådan virker en e-cigaret

E-cigaretterne er en videnskab – og ønsker man at dykke ned i de små detaljer og sammensætte sin egen e-cigaret, så kan man sagtens det. Men er du endnu ny i dampverdenen, så kan det være en god idé at starte mere simpelt og købe et af de smarte begyndersæt. Tag et kig på eGo, der producerer attraktive startersæt.

E-cigaretten består af hovedsageligt 3 dele:

  •    Væskebeholder/tank
  •    Coil
  •    Batteri

Tanken er det sted, hvori man hælder e-væsken. Det er samtidig heri væsken bliver opvarmet og omdannet til damp. Når man trykker på batteriets knap, og suger ind af mundstykket, kommer dampen ud. Det, der varmer væsken op, er coilen, som er varmelegemet i cigaretten. Den fungerer lidt som vægen i et stearinlys – bare uden flamme. Batteriet er kilden, der sender strøm til coilen. Colien varmer herefter e-væsken op til en temperatur, hvor den fordamper. Navnet coil kommer af formen, der minder om en spole, der leder strøm. Batteriets størrelse og kraft er det, der afgør, hvor stor en dampsky, du kan lave. Derfor er det vigtigt at vælge den model, der passer til dit behov og præferencer.

Når du har fundet den e-cigaret, der passer til dit behov, så kan du kigge på, hvilke smagsnuancer du ønsker dig af e-væske også kaldet e-juice.

 

 

 

 

Du er måske også interesseret i…

Få klargjort terrassen til sommeren

Få klargjort terrassen til sommeren

Sommeren og de dertilhørende varmere temperaturer, kan bidrage til mange timer på terrassen. Det er bare med at nyde, at du kan sidde udendørs så længe det varer – og derfor er det også en fordel med en lækker terrasse. Der er et utal af muligheder for, hvordan og med...

læs mere