En kompressor er uundværlig i værkstedet!

Skrevet af: Dig og Mig
Dato: 30 jul, 2019

Sponsoreret

Er du på udkig efter en kompressor? Så tag et kig på udvalget hos AJ Engros her. Her finder du kompressorer til alle formål til en god pris og hurtig levering.

Kompressorer til både den professionelle og hobby-værkstedet

Et værksted uden en kompressor og lufttrykværktøj er svært at forestille sig, da disse kan bruges til og lette mange forskellige opgaver på værkstedet – både på erhvervsværkstedet, men også i hobby-værkstedet. Om det er pumpning af cyklen eller længerevarende opgaver som f.eks. malerarbejde, vil du blive glad for at have investeret i en kompressor.

Vælg den rigtige kompressor til dine behov

Når du vælger en kompressor er det vigtigt, at du først gør dig overvejelser om, til hvilke arbejdsopgaver, du vil bruge denne til, sådan kompressoren passer til det pågældende lufttrykværktøjs luftforbrug. F.eks. har værktøj, der kører kontinuerligt, et højere luftforbrug end værktøj som f.eks. en hæftepistol, der kun bruger luft i et kort øjeblik. Ved selve kompressoren er det vigtigt at kigge på motorens og tankens størrelse, da dette giver en indikation af, hvor hurtigt tanken fyldes med komprimeret luft og hvor længe der går imellem, motoren skal køre.

Udover kompressorer tilbyder AJ Engros også højtryksrensere og olie til kompressoren.

Top service og hurtig levering

Er du endnu ikke overbevist om, at en kompressor er nødvendig på værkstedet?
Hos AJ Engros sidder personalet klar til at besvare spørgsmål og vejlede dig i hvilken kompressor, der er det rigtige valg til dit værksted!

Du er måske også interesseret i…

Sådan får du en brugbar have

Sådan får du en brugbar have

Hvis du har drømt om at have en hyggelig have, som du kan bruge til at slappe af i, så er det heldigvis ikke svært for dig at få. Det kræver kun lidt planlægning, håndkraft og vedligeholdelse for at opnå det ønskede resultat. Sådan vælger du de rette planter Er din...

læs mere