Få chiptunet din bil hos Qualitec

Skrevet af: Dig og Mig
Dato: 17 jul, 2018

Sponsoreret

Kunne du tænke dig at kunne køre lidt længere på literen? Qualitec er eksperter i chiptuning af biler.

De fleste kunne sikkert godt tænke sig at kunne køre lidt længere på literen. Og særligt hvis man har med motorsport at gøre, så er det endnu mere essentielt på grund af de mange kilometer, der bliver kørt.

Med chiptuning og OBD-tuning vil din bil kunne køre længere på literen. De fleste biler kan køre 10-15 procent længere, men har du en dieselbil, kan du opnå op at bilen kan køre op til 20 procent længere på literen. Da chiptuning udføres ved at øge ladetrykket, brændstofmængden og dieseltrykket, så får din bil også flere hestekræfter med i købet. Når din bil bliver chiptunet hos Qualitec, så gøres det selvfølgelig altid professionelt, sådan at der laves en rulletest efterfølgende, sådan at det er sikkert, at alt er helt i orden.

Qualitec er eksperter i at tune biler professionelt, og de hjælper dig meget gerne med at finde det helt rette chiptuning til din bil. Du kan blot ringe til dem, så finder de din bilmode og derefter vil de kunne se, hvor meget du kan opnå med din bil. Har du andre spørgsmål, kan du også altid kontakte Qualitec, eller måske kan du finde svar på spørgsmål på https://www.qualitec.dk/chiptuning.

Du er måske også interesseret i…

Sådan forbedrer du din søvn

Sådan forbedrer du din søvn

Hvor meget fik du sovet i nat? Desværre oplever mange mennesker søvnproblemer, hvilket kan påvirke helbredet betydeligt. Sover du for lidt, kan det gå ud over dit humør, din hukommelse og din koncentration. Hvis du døjer med søvnproblemer, kan det føles umuligt at få...

læs mere