Få klargjort terrassen til sommeren

Skrevet af: Bente Larsen
Emne: Gadgets
Dato: 20 aug, 2020

Sponsoreret

Sommeren og de dertilhørende varmere temperaturer, kan bidrage til mange timer på terrassen. Det er bare med at nyde, at du kan sidde udendørs så længe det varer – og derfor er det også en fordel med en lækker terrasse.

Der er et utal af muligheder for, hvordan og med hvad du kan indrette din terrasse. De fleste vil nok foretrække nogle møbler, hvor du og dine gæster enten kan sidde og spise – eller ligge og slappe af.

Alt efter hvor stor din terrasse er, kan du vælge et loungesæt med sofa – og eventuelt et dertilhørende spiseområde med havebord- og stole. Hvis din terrasse er lidt mindre, kan du indrette med et cafésæt og en solvogn. På den måde får du både en lille spiseplads til to personer – og samtidig muligheden for at smide dig på solvognen, når du vil slappe af og slikke sol.

Gadgets til terrassen

Du kan ikke altid regne med det danske sommervejr, og derfor er det rart at have nogle muligheder – hvis solen enten brænder igennem, eller kulden trænger sig på.

Her kan du eventuelt supplere med en markise, som både kan give dig skygge for solen, men også fange en let støvregn – hvis det bliver nødvendigt. Når du først har erhvervet dig en markise, kan du altid supplere med diverse markise tilbehør – så din terrasse bliver endnu bedre.

Du kan for eksempel supplere med en terrassevarmer, så du kan tilbringe de lange sommeraftener udendørs – selvom det bliver køligere. Derudover kan du også få en ekstra fjernbetjening til din markise, så du nemt kan regulere på markisen og dens funktioner.

Du er måske også interesseret i…

En gadget, der vinder frem: e-cigaretten

En gadget, der vinder frem: e-cigaretten

Damper, e-cigaret, el-cigaret eller vaper? Kært barn har mange navne. Overvejer du at skifte fra tobak over til damp? Mange har allerede skiftet eller tage den forholdsvis nye trend til sig. Den lille, smarte elektriske cigaret kan tages med i tasken, i lommen eller...

læs mere