Få styr på tavletrenden

Skrevet af: Dig og Mig
Dato: 25 aug, 2020

Sponsoreret

Trænger kontoret til en lille opdatering? Det kan du nemt gøre med tavler, da de kommer i alskens former, størrelser og farver. En tavle på kontoret kan faktisk blive lidt af et kunstværk, og du kan komme med på den bæredygtige bølge. Da der findes så mange tavler, kan det være svært at vælge. Her kan du se, hvad du blandt andet kan vælge mellem.

Vidste du, at du kan få bæredygtige tavler?

Det er faktisk muligt at have bæredygtige tavler hængende rundt omkring i din virksomhed. En bæredygtig tavle er CO2-neutral, fordi den er fremstillet af genbrugsmaterialer samt bæredygtige FSC-certificerede materialer. Disse materialer er blandt andet bambus, gummi og aluminium.

Ønsker du en bæredygtig tavle, kan du få flere forskellige. Der findes både bæredygtige kridttavler, opslagstavler og whiteboards.

Akustiktavler – en fryd for øjne og ører

Akustiktavler kan faktisk være en fryd både for øjne og ører. De er både lydabsorberende samt fremstillet i et stilrent design. Vælger du akustiktavler, behøver du ikke at hænge dem op i loftet. Du kan nemlig bruge dem som dekoration på væggene på kontoret, i et mødelokale eller andetsteds, hvor akustikken driller.

Der findes et bredt udvalg af forskellige størrelser, farver og udformninger, der kan pynte i ethvert lokale.

Mobile skrivetavler i et minimalisk og nordisk design

Mobile skrivetavler, såsom whiteboards, glastavler og flipovers, er yderst brugte mange steder i mødelokaler og i undervisningsmiljøer. De er enormt multifunktionelle, men kan til tider, vil nogen måske synes, være en smule kedelige. Heldigvis er der firmaer, der har opdateret de mobile skrivetavler med et minimalistisk og nordisk design.

Du er måske også interesseret i…

VVS-problemer er til for at blive løst

VVS-problemer er til for at blive løst

Det er ikke værd at udskyde et VVS-problem. Det kan nemlig have store konsekvenser for din bolig og din pengepung. Mange VVS-opgaver skal udføres med det samme for, at problemet ikke vokser sig større end højst nødvendigt. Det kræver desuden en dygtig VVS’er, så du er...

læs mere
Fordele ved en opvaskemaskine

Fordele ved en opvaskemaskine

En af de ting mange mennesker ikke er vilde med ved at lave mad er oprydningen. Du har måske lige brugt en time eller to på at lave mad, og nu skal du også i gang med at vaske alle gryder, pander, tallerkener og bestik op i hånden. Ikke alene tager opvask i hånden en...

læs mere