Generer sollyset også dig om morgenen?

Skrevet af: Dig og Mig
Dato: 12 jun, 2018

Sponsoreret

Har du også problemer med en god og lang nattesøvn uden forstyrrelser fra lyset og varmen? Gardinstudiet tilbyder skræddersyede gardiner til lige præcis dine vinduer.

Du kender det. Du vågner tidligt om morgenen, fordi solens stråler rammer dig i ansigtet, og dit soveværelset er ved at koge over. Kunne du tænke dig at undgå det?

Faktisk er det en efterhånden en kendsgerning, at et lyst soveværelse kan medvirke, at du sover for lidt og for dårligt, og det kan gøre dagen lidt hårdere at komme igennem. Derfor anbefales alle, der ikke har mørklægningsgardiner, at anskaffe sig det, hvis de ønsker sig bedre søvn. Det skriver Samvirke om i en artikel om dårlig søvn.

Gardinstudiet tilbyder mørklægningsgardiner efter mål, så du kan få gardiner, der passer lige præcis til dine vinduer. Gardinstudiet har mange års erfaring med at sy gardiner efter både forskellige behov og individuelle mål. De giver gerne en gratis opmåling hjemme hos dig, hvis du sender en mail, og så tager de gardinbussen med, så du kan kan få inspiration til materiale og hvordan, det kan komme til at se ud til dine vinduer. Du kan på den måde også få indflydelse i designprocessen, så du kan få lige præcis de gardiner, som du ønsker.

Du er måske også interesseret i…

Sådan forbedrer du din søvn

Sådan forbedrer du din søvn

Hvor meget fik du sovet i nat? Desværre oplever mange mennesker søvnproblemer, hvilket kan påvirke helbredet betydeligt. Sover du for lidt, kan det gå ud over dit humør, din hukommelse og din koncentration. Hvis du døjer med søvnproblemer, kan det føles umuligt at få...

læs mere