Har du styr på gave til konfirmanden?

Skrevet af: Mikkel Bjorg
Dato: 18 apr, 2021

Sponsoreret

Har du en eller flere i familien, der snart skal konfirmeres? Uanset om det er en dreng eller pige, kan det være svært at finde den helt rigtige gave, som vil bringe glæde i mange år frem. Hos Rikki Tikki Shop kan du finde inspiration til din gave til konfirmanden.

Den store dag

Er konfirmandens ønskeseddel lang? Eller er der få ønsker, så du er bange for, om du kommer til at købe en gave, som flere tager med? Uanset hvad, så kan det være svært at finde den helt rigtige gave til konfirmanden. At blive konfirmeret er en stor dag for de unge mennesker, og det er en dag, der vil blive husket i mange år frem. Husker du selv den dag, du blev konfirmeret? Der sker mange ting i løbet af sådan en dag, hvor man både skal forholde sig til selve konfirmationen i kirken, det flotte tøj, gæster, lokaler, mad og festlige indslag. Men der er ingen tvivl om, at gaver også er en stor del af dagen. Der er ingen tvivl om, at konfirmanden bliver glad for alle sine gaver, har du fået styr på gaven til konfirmanden? 

En livslang gave

Kender du Rikki Tikki Shop? Besøger du deres webshop, bliver du mødt at et stort udvalg af konfirmationsgaver. I stedet for at give tøj, elektronik eller andre ting, der glæder i en kortere periode, så kan du forære konfirmanden en af de flotte figurer i træ, som kan glæde hele livet. Måske en ugle i naturfarvet træ, en babysæl eller den populære Kay Bojesen Abe? Mulighederne er mange, så kig forbi deres webshop og find den helt rigtige konfirmationsgave.

Du er måske også interesseret i…

Hyg med caféborde

Hyg med caféborde

Inden længe kan vi nyde foråret, solen og sommeren. Det gør, at vi alle får mere lyst til at sidde udendørs eller i havestuen for at hygge med venner og familie. Du kan gøre det rigtig hyggeligt ved at have caféborde, da de er med til at skabe den helt rigtige...

læs mere
Den perfekte personlige gave

Den perfekte personlige gave

Vil du give en personlig gave? Så er der mange forskellige muligheder. Der er dog én gave, som er den helt perfekte til formålet. Den perfekte personlige gave er en gave, som falder i modtagerens smag. Derfor kan det være meget individuelt hvilken gave, der er den...

læs mere