Hvilken fiskestang skal du vælge?

Skrevet af: Dig og Mig
Emne: Nyheder
Dato: 10 feb, 2019

Sponsoreret

Når du skal have en fiskestang er der mange forskellige muligheder. En fiskestang er nemlig ikke bare en fiskestang. Her kan du læse om de mest almindelige stænger.

Spinnestænger

Spinnestænger den mest almindelige form for fiskestang og også bedst til nybegyndere. Spinnestænger er typisk lette og nemme at håndtere. De er bedst til spinnere, hvor du kaster ud og så spoler ind igen, mens spinneren snurrer rundt og tiltrækker fiskene. Spinnestænger passer bedst til små vandløb eller åer, hvor du har behov for at kunne placere agnet med stor præcision, men kan også fint bruges til put and take fiskeri.

Havstænger

Som navnet antyder er havstænger beregnet til fiskeri i havet. Det kan enten være fra havnemoler eller fra både. Havstænger typisk større og mere kraftige end andre typer stænger, da de skal kunne holde til at kaste lang med tunge agn og hale store fisk op.

Fluestænger

Fluestænger er for de lidt mere øvede fiskere. De kræver at man har godt styr på sin kasteteknik, der er helt anderledes end for eksempel spinnestænger. Fluestænger kommer også med et fluehjul, der er anderledes end et almindeligt fiskehjul. De er svære at mestre, men også en fantastisk stang at fiske med, når man har lært det.

Du er måske også interesseret i…

Hvad indeholder en e-cigaret?

Hvad indeholder en e-cigaret?

Er du vild med e-cigaretter, er du nybegynder eller blot interesseret, så kan du her læse, hvad der er i en e-cigaret. Elekcig.dk har et stort udvalg af elektriske cigaretter til både nybegyndere og erfarne e-rygere. E-cigaretter er alt fra et rygestopsmiddel til et...

læs mere
Et kæmpemæssigt online vinlager

Et kæmpemæssigt online vinlager

Hvis du er vild med vin af den ene eller anden slags, så kan du nu boltre dig løs i skønne vine på VINMEDMERE.dk, der har mere end 250.000 flasker vin og spiritus på lager. Der er ikke noget som tanken om en endeløs vinkælder, hvor man kan hive lige præcis den flaske...

læs mere