Hvordan anvender du din krop i præsentationer?

Skrevet af: Dig og Mig
Dato: 13 dec, 2018

Sponsoreret

Selvom kropssprog ikke består af ord, så er det stadig et sprog. Derfor er det også vigtigt at lære at beherske det. Birgitte Dam Jensen laver kurser i kropssprog, så du kan blive klogere på teknikkerne.

Kommunikation og kropssprog hænger sammen. Hvordan vi anvender kroppen har en direkte effekt på kvaliteten af vores kommunikation, fordi nonverbal kommunikation også kan være en styrke.

Kropssprog har altså stor indflydelse på, hvordan mennesker opfatter og oplever det, vi formidler. Eksempelvis er man ikke i stand til at se mimik og gestik, når man modtager en sms eller et opkald fra en person, og derfor kan det være svært at tyde, i hvilket humør personen er.

Et kropssprog kursus kan altså gavne mange forskellige typer. Det kan være lederen, der gerne vil styrke sin evne til at brænde igennem, skabe respekt omkring sin person og kommunikere overbevisende. Det kan også være til den leder, der gerne vil vise mere nærvær, autenticitet og varme i sin personlige fremtoning. Det kan også være for medarbejdere, der vil styrke deres gennemslagskraft eller være bedre til at skabe nærværende og sunde relationer.

Et kursus eller kursusforløb kan tilpasses lige netop jeres virksomheds eller medarbejdergruppes behov, ønsker og ambitioner.

Du er måske også interesseret i…

Sådan forbedrer du din søvn

Sådan forbedrer du din søvn

Hvor meget fik du sovet i nat? Desværre oplever mange mennesker søvnproblemer, hvilket kan påvirke helbredet betydeligt. Sover du for lidt, kan det gå ud over dit humør, din hukommelse og din koncentration. Hvis du døjer med søvnproblemer, kan det føles umuligt at få...

læs mere