Hyg med caféborde

Skrevet af: Dig og Mig
Dato: 25 feb, 2021

Sponsoreret

Inden længe kan vi nyde foråret, solen og sommeren. Det gør, at vi alle får mere lyst til at sidde udendørs eller i havestuen for at hygge med venner og familie. Du kan gøre det rigtig hyggeligt ved at have caféborde, da de er med til at skabe den helt rigtige stemning.

Cafémøbler skal helst være både komfortable, dekorative og praktiske, hvis du skal have mest mulig glæde af dem. Du kan måske finde det helt rigtige cafébord her.

Hvilket cafébord passer bedst til din stil?

Når du kigger efter et eller flere caféborde, skal du beslutte hvilken stil, der passer bedst til dig og det område, hvor cafébordet skal stå. Desuden skal du finde ud af, hvor stort bordet må være, så der er plads til det.

Caféborde findes i mange forskellige størrelser og former. Et cafébord kan både være:

  • Rundt
  • Kvadratisk
  • Rektangulært

Om du skal vælge det ene eller det andet bord kommer an på dig og dine præferencer. Der er ingen form, som er bedre end den anden. Du bør derfor vælge den form og det bord, du synes bedst om.

Skal bordet bruges indendørs eller udendørs?

Hvis dit nye cafébord skal bruges indendørs, er der ikke så meget, du skal være opmærksom på i forbindelse med dit køb.

Skal bordet derimod stå udendørs, og tænker du ikke, at det kommer indendørs, når du ikke bruger det? Så bør du blandt andet tjekke, om bordet er fremstillet med henblik på at kunne holde til at stå udendørs.

Du er måske også interesseret i…

Har du styr på gave til konfirmanden?

Har du styr på gave til konfirmanden?

Har du en eller flere i familien, der snart skal konfirmeres? Uanset om det er en dreng eller pige, kan det være svært at finde den helt rigtige gave, som vil bringe glæde i mange år frem. Hos Rikki Tikki Shop kan du finde inspiration til din gave til konfirmanden....

læs mere
Den perfekte personlige gave

Den perfekte personlige gave

Vil du give en personlig gave? Så er der mange forskellige muligheder. Der er dog én gave, som er den helt perfekte til formålet. Den perfekte personlige gave er en gave, som falder i modtagerens smag. Derfor kan det være meget individuelt hvilken gave, der er den...

læs mere