Hyg med caféborde

Skrevet af: Dig og Mig
Dato: 25 feb, 2021

Sponsoreret

Inden længe kan vi nyde foråret, solen og sommeren. Det gør, at vi alle får mere lyst til at sidde udendørs eller i havestuen for at hygge med venner og familie. Du kan gøre det rigtig hyggeligt ved at have caféborde, da de er med til at skabe den helt rigtige stemning.

Cafémøbler skal helst være både komfortable, dekorative og praktiske, hvis du skal have mest mulig glæde af dem. Du kan måske finde det helt rigtige cafébord her.

Hvilket cafébord passer bedst til din stil?

Når du kigger efter et eller flere caféborde, skal du beslutte hvilken stil, der passer bedst til dig og det område, hvor cafébordet skal stå. Desuden skal du finde ud af, hvor stort bordet må være, så der er plads til det.

Caféborde findes i mange forskellige størrelser og former. Et cafébord kan både være:

  • Rundt
  • Kvadratisk
  • Rektangulært

Om du skal vælge det ene eller det andet bord kommer an på dig og dine præferencer. Der er ingen form, som er bedre end den anden. Du bør derfor vælge den form og det bord, du synes bedst om.

Skal bordet bruges indendørs eller udendørs?

Hvis dit nye cafébord skal bruges indendørs, er der ikke så meget, du skal være opmærksom på i forbindelse med dit køb.

Skal bordet derimod stå udendørs, og tænker du ikke, at det kommer indendørs, når du ikke bruger det? Så bør du blandt andet tjekke, om bordet er fremstillet med henblik på at kunne holde til at stå udendørs.

Du er måske også interesseret i…

5 sjove ting du kan lave med din baby

5 sjove ting du kan lave med din baby

Der er mange sjove aktiviteter, som både du og din baby kan nyde sammen. Jo sjovere I har det sammen, jo større bånd vil I skabe til hinanden. Det kan kræve lidt planlægning, men det vil være det værd i sidste ende. Her finder du 5 sjove ting, du kan lave sammen med...

læs mere