november 27, 2017 digmigadmin 0Comment

Sponsoreret

Den helt rigtige pære kan gøre meget for et rum. Står du og mangler lys på køkkenbordet fordi køkkenskabene blokerer for lyset i loftet, så kan du med fordel sætte LED spots op under køkkenskabet og få det helt rigtige lys, så du ikke får ondt i hovedet. LED pæren GU10, der passer til en GU10 fatning findes normalt i indbygningslys og er den perfekte lavenergipære til huset. LED pærerne bruger 85 % mindre i watt end glødepærer.

Udvalget hos Ledking

Du kan få GU10 LED pærer i varm hvid, ekstra varm hvid og neutral hvid. LED pærerne har en spredning på op til 110 grader, og nogle kan også vælges med en dæmpefunktion. GU10 LED pærerne fra Ledking kan fås med 1 eller 3 spots, der har fra 1 til 7 watt og op til 500 lumen. De små LED pærer kan sættes sammen og på den måde give en større rækkevidde, da pærerne kan lyse i forskellige retninger. Dette gør, at de nemt kan lyse et helt rum op, så om det er køkkenet, gangen eller et helt tredje rum du mangler lys til, så er GU10 LED pærerne en god løsning. Steder der er utilgængelige for glødepærer er pludselig ikke utilgængelige mere med GU10 LED pærerne.