december 20, 2017 digmigadmin 0Comment

Sponsoreret

Julen er over os og julen er kærlighedens fest. Det gælder om at være sammen med og glæde sine nærmeste, og det kan i den sammenhæng være en sød ide at lave dit eget personlige julekort, som du kan sende til dem du holder af. Julekortene kan laves på computeren og printes ud til den du holder af.

Et rigtigt hjemmelavet julekort er en gammel tradition, som for mange i dag er blevet erstattet med et julekort over mail i stedet. Det er ærgerligt at glemme de gamle, hyggelige traditioner og hvis du har overskud til det, så er det en sød ide at lave dit eget julekort.

Julekortet kan nemt laves på computeren, hvor du kan gøre det personligt med søde billeder gennem årets forløb. De personlige billeder er hyggelige for modtageren, der måske ikke har hørt om hele året. Det er især ældre, som elsker at modtage rigtigt post og det er en god måde at vise, at du holder af dine nærmeste.

Hvis du vælger at lave julekortet på computeren, så skal du kun bruge en printer. Det er vigtigt, at du køber printerpatroner, så du kan printe med farve. Køb hos Shopink.dk. Virksomheden har printerpatroner til alle printere og du kan endda spare penge, hvis du køber dine printerpatroner på nettet. Alle deres printerpatroner er kompatible med de forskellige printermodeller også selvom de ikke er originale patroner.