marts 7, 2018 digmigadmin 0Comment

Sponsoreret

Det er slet ikke unormalt, at er er op til 24 måneders binding på erhvervsabonnementer til mobiltelefoner, men hvis du gerne vil undgå at hæfte for to års abonnement som minimum, findes der en løsning. 

Hvis du er forretningsdrivende med ambitioner, ved du, at et stabilt mobilnetværk er afgørende for, at din virksomhed kan løbe rundt, og du kan tjene penge. 

Det ved de fleste teleselskaber også, og derfor har mange af de teleselskaber, som har god mobildækning i Danmark, sat bindingsperiode på deres mobilabonnementer til erhvervskunder. Nogle selskaber helt op til 36 måneder, altså tre år. 

Bindingsperioden kan i visse tilfælde være et udtryk for, at selskabet godt ved, at priserne for et abonnement er for høje, mens nogle selskaber laver bindingsperiode, fordi de sælger mobiltelefoner til en lavere kostpris. Det skrev Familie Journalen  i starten af marts.  

Men hvis du kan få samme gode dækning til billigere penge, hvorfor så ikke gøre det? 

Mobildækningen i Danmark varierer. Derfor kan den billigste løsning nogle gange være en løsning, som ikke dækker godt i de områder, du og din virksomhed har behov for, og det kan medføre, at du er nødt til at købe abonnement hos en dyrere udbyder. 

Nu er det muligt at købe et erhvervsabonnement uden binding, hvor du selv kan vælge, om du vil bruge TDCs eller Telenors netværk, der begge er kendt for god dækning og hurtige dataforbindelser. Læs mere hos Unitel mobil, hvor det også er gratis at flytte sine numre til.