marts 15, 2018 digmigadmin 0Comment

Sponsoreret

Gennem de seneste år har flere boligejere valgt at få deres boliger energirenoveret. Det lyder måske som en dyr investering, men giver i sidste ende tilbage, og kan derfor sagtens betale sig.

Er din bolig ikke energirenoveret, vil det derfor være værd at tage op til overvejelse at få det gjort. Når man taler om energirenovering af sin bolig, kan det gøres i flere grader, alt efter om man ønsker den helt store energirenovering eller derimod en mindre energirenovering. Starter man i de små, kan der eksempelvis være tale om en udskiftning af sine vinduer eller isolering af loftlemmen. Uanset hvad vil selv de mindre renoveringer medvirke til et bedre indeklima og energibesparelse.

Man skal dog ikke regne med at det beløb, der er blevet brugt på renoveringen er tjent ind i besparelser efter et år. Der er derimod en længere proces, der kan tage flere år, men vil om ikke andet give en form for indtjening i besparelser i sidste ende. Du kan her læse nogle hurtige energirenoveringer, der er værd at overveje.

Man skal ikke glemme erhvervsbygningerne

Ligesom de privatejede boliger bliver energirenoveret, bør de store erhvervsbygninger naturligvis også vælge at gøre dem kunsten efter. For selvom der her er tale om langt større beløb, vil det i sidste ende kun ende med at blive en god investering for dem.

En entreprenør i Aarhus, Esbjerg, Grindsted og omegn der har længere tids erfaring og flere opgaver på bagen, er K.G. Hansen & sønner A/S. De har lavet flere store energirenoveringer og hovedentrepriser i hele Danmark. Uanset om man starter med en mindre energirenovering af en erhvervsbygning, eller derimod vælger at få lavet den helt store renovering, vil begge dele i sidste ende kun være en god investering.