marts 28, 2018 digmigadmin 0Comment

Sponsoreret

Hvis du som mange andre har xenon pærer i forlygterne på din bil, er det vigtigt at holde øje med, om der er behov for at forny en af dem eller begge to. 

Når du kommer kørende i din bil på landevejen, og mørket falder på, er det vigtigt at forlygterne lyser vejen op foran dig, så du både har godt udsyn og opfylder lovens krav. 

Har du gamle xenon pærer i forlygterne på din bil, kan det derfor være vigtigt at holde øje med, om de har mistet lysstyrke med tiden. Xenon pærer kan nemlig blive svage i lyset, og så skal de muligvis skiftes – også uden du nødvendigvis opdager det. 

Ofte er det bedst at skifte xenon pærer parvis, så lyset fra begge forlygter er ens  og lige godt. Det giver både det bedste lys på vejen, og samtidig er det også mere behageligt for modkørende at kigge på, i stedet for en lygte med svagt lys og en med kraftigt lys. 

Du kan læse mere om xenon pærer her, hvor du også kan læse om de specifikke egenskaber for pærerne, så du kan finde de rigtige xenon pærer til din bils forlygter, hvis du har behov for at skifte dem.