april 4, 2018 digmigadmin 0Comment

Sponsoreret

At få en god nats søvn er alt afgørende for at få en velfungerende hverdag, samt vores produktivitet på arbejdspladsen. Får man ikke nok søvn, og kommer derfor i søvnunderskud, påvirker det os dårligt på mange måder.

Får man ikke en god nats søvn, kan det være svært at få hverdagen til at hænge sammen, uden at man føler sig både træt og uoplagt. Nattesøvnen går nemlig ind og påvirker os mere, end man lige går og tror, og er derfor enorm vigtigt for en velfungerende hverdag. En dårlig nats søvn gør os ikke kun en trætte og uoplagte, men kan ligeledes også medføre muskelsmerter, hovedpine samt et lavere immunforsvar. Der er derfor flere gode råd til, at kunne få en god nats søvn, som du kan læse her.

Lys og mørke spiller en stor rolle

Det er ikke kun elementer som koffein før sengetid eller tankemylder, der kan påvirke ens søvn dårligt. Lys påvirker nemlig en mere, end man lige regner med inden sengetid. Har man svært ved at falde i søvn, er det derfor vigtigt at undgå for meget lys inden sengetid. Dette gælder både lys fra elektroniske apparater som mobil og computer, men ligeledes også udendørs lys. Lys der kommer udefra, er dog svært at gøre noget ved, og netop derfor vælger flere at investere i et par gode mørklægningsgardiner. Her er det dog vigtigt, at man køber mørklægningsgardiner efter mål, så man på den måde kan være sikker på, at der ikke kommer lys i gennem, idet det ellers ikke vil hjælpe noget.