september 30, 2018 digmigadmin 0Comment

Sponsoreret

At pynte juletræet er en af årets vigtigste traditioner, men hvordan skal det pyntes? Her kommer vi med en guide til, hvordan du pynter dit juletræ i klassisk stil.

I hele december bliver mange hjem pyntet op til jul, med alt hvad der hører til. Et af de vigtigste steder, der skal pyntes må være juletræet. Her er det de seneste år blevet moderigtigt med alle mulige forskellige og utraditionelle måder at pynte på.

Men hvis du gerne vil have et helt klassisk juletræ, skal du bare læse med her.

Hvis vi starter med træet, så skal det være en rødgran. Det er det oprindelige juletræ og helt i den klassiske ånd. Grenene er tyndere end hos den populære nordmannsgran og derfor også nemmere at hænge pynt på.

Når det kommer til pyntningen så vælg pynt i de klassiske farver som rød, grøn, guld og sølv. Start med julekugler og byg så videre med musetrapper osv. En rigtig fin tilføjelse kan være H.C. Andersen julepynt, der kommer i et klassisk og tidløst design.

Kræmmerhuse er også en vigtig tilføjelse, og hvis det skal være helt klassisk, kan du ligge pebernødder i. Så har børnene også noget at glæde sig til, udover gaverne.