maj 20, 2019 digmigadmin 0Comment

Sponsoreret

Findleasing.nu tilbyder leasing af biler af mærket Nissan til gode månedlige priser, der sætter din køreoplevelse helt i top.

Med Nissan leasing er du sikker på at finde en bil, der passer perfekt til dit behov og din personlighed. Det japanske bilmærke Nissan er i topklasse i bilbranchen med fornuftige priser. Nissan har siden 1999 samarbejdet med franske Renault og siden 2010 med tyske Daimler AG om bilproduktion og det har betydet, at Nissan står stærkere på markedet med det bedste fra Japan, Frankrig og Tyskland.

Mange modeller at vælge mellem

Hos leasing.nu er der mange forskellige modeller at vælge mellem indenfor Nissan fabrikanten. Især sportsvognene er i fokus hos leasingsitet, der gennem flere forhandlere forhandler modellerne Nissan GT-R og Nissan GT-R V6. Forhandlerne er placeret flere steder rundt i Danmark, som gør det nemmere for kunderne at vælge den rigtige bil. Udover hurtige sportsvogne er der et stort udvalg af den smarte model Nissan Qashqai, der passer til de flestes behov.

Leasingaftalerne kan findes som både flexleasing og almindelig leasing. Med en flexleasing er det nemmere at lease en bil i luksusklassen, som f.eks. Nissan GT-R, da du her kan nøjes med at betale for den månedlige ydelse, og dermed undgår den høje registreringsafgift. Uanset om du er til flexleasing eller almindelig leasing, så er det muligt at finde din drømmebil hos findleasing.nu.