Køb årets juletræ og få en heldagsoplevelse for hele familien

Skrevet af: Dig og Mig
Dato: 8 okt, 2018

Sponsoreret

Hos Dyssegaarden kan I både finde årets juletræ, juleand, ride på æsler og besøge julecafeen, og der er aktiviteter for alle aldre.

At finde det helt perfekte juletræ er for mange familier en af julens bedste traditioner. Mange gør en tur ud af at tage et sted hen, hvor man kan gå rundt og kigge efter det helt perfekte juletræ, hvorefter det bliver fældet, inden man tager det med hjem og pynter det.

Men det er ikke nødvendigvis hele familien, der synes, det er en lige god oplevelse. Særligt de små børn forstår måske ikke helt det sjove i at gå og se på træer, der ligner hinanden. Men Dyssegaarden, der ligger tæt på København, er en juletræsplantage med gårdbutik, der sætter en dyd i at have underholdning for hele familien, og derfor har de alverdens tilbud. Udover at man kan finde årets juletræ på plantagen, så kan I også købe årets juleand eller flæskesteg, da Dyssegaarden også har både frilandsgrise og -ænder.

For de lidt mindre er der mulighed for at klappe og ride på stedets tre æsler, og udvalgte tidspunkter på året er der forskellig slags underholdning, som blandt andet højtlæsning. Kig også forbi gårdbutikken, julecaféen og find også opskrifter til julemiddagen på Dyssegaardens hjemmeside. Alt i alt kan I som familie få en dejlig dag på Dyssegaarden med aktiviteter for alle aldre.

Du er måske også interesseret i…

Sådan forbedrer du din søvn

Sådan forbedrer du din søvn

Hvor meget fik du sovet i nat? Desværre oplever mange mennesker søvnproblemer, hvilket kan påvirke helbredet betydeligt. Sover du for lidt, kan det gå ud over dit humør, din hukommelse og din koncentration. Hvis du døjer med søvnproblemer, kan det føles umuligt at få...

læs mere