Kom godt i gang med dit plankebord

Skrevet af: Dig og Mig
Dato: 25 dec, 2018

Sponsoreret

De seneste par år, er det blevet populært, selv at bygge møbler til sit hjem. Internettet har gjort det mere tilgængeligt, og det er nu lettere end nogensinde, at få inspiration til hvilke projekter du kan kaste dig ud i. Plankeborde er et eksempel på et projekt, som mange kaster sig ud i. Til dette projekt, skal du selvfølgelig bruge nogle brædder og nogle ben. Disse kan man finde i de fleste byggemarkeder. Bordbenene kan du også finde online, her vil der ofte være et større udvalg. Du får også brug for noget lak eller olie, alt efter hvordan du ønsker at efterbehandle dit bord. Alt efter hvor tynde brædder du ønsker at bruge, er det en fordel at bruge en bordrundsav.

En bordrundsav er en betegnelse, som dækker over en rundsav, som enten kan placeres på et bord eller i forvejen er udstyret med ben. Bordbordet passer bedst til lidt mindre opgaver eller hvis man sjældent har brug for en rundsav. Har du et større behov, så gå efter en rundsav med indbygget bord. Du kan med fordel vælge en model med hjul på, så du er fri for at skulle løfte saven.

Du er måske også interesseret i…

Få en god start med en e-cigaret

Få en god start med en e-cigaret

I forbindelse med et rygestop er der en del mennesker, der vælger at bruge en e-cigaret. Det er for mange en rigtig god løsning, da det er en stor hjælp til at blive røgfri. For at få succes med et rygestop ved hjælp af en e-cigaret er det dog nødvendigt, at du får en...

læs mere