Kompensator til udligning af tryk og vibrationer

Skrevet af: Dig og Mig
Dato: 25 jan, 2019

Sponsoreret

En kompensator kan anvendes til at udligne tryk og vibrationer, og derudover også mekaniske og termiske bevægelser, som er en følge af temperaturvariationer i rørsystemer. Hos Sigma Process Engineering kan du både få en kompensator, der er leveret som standardløsning og tilpasset en specifik løsning, hvorfor de i høj grad imødekommer kunders ønsker og specifikke krav. På deres hjemmeside finder du en aksial kompensator, en tværgående kompensator, en vinkelkompensator og en special kompensator.

Fleksible løsninger til forhindring af skader i rørsystemer

Ethvert rørsystem med et gennemløbende medie bliver som oftest udsat for termiske udvidelser, reaktionskræfter, vibrationer og sætninger i fundamentet, og det skaber bevægelser i rørsystemet. Derfor kræver det nogle fleksible dele, som kan optage bevægelserne. Her er et godt eksempel en kompensator, da den vil forhindre bevægelser, der i værste fald kan skade et rørsystem. En kompensator kan fremstilles i forskellige design, herunder for axial-, angular- eller lateralbevægelser med flanger, løse flanger, indvendige lederør eller svejseender.

Hvis du har brug for vejledning inden for kompensatorer, så kan du med fordel opsøge en virksomhed, hvor du kan blive klogere på, hvad for en løsning, der er den rette for dig.

Du er måske også interesseret i…

Få en god start med en e-cigaret

Få en god start med en e-cigaret

I forbindelse med et rygestop er der en del mennesker, der vælger at bruge en e-cigaret. Det er for mange en rigtig god løsning, da det er en stor hjælp til at blive røgfri. For at få succes med et rygestop ved hjælp af en e-cigaret er det dog nødvendigt, at du får en...

læs mere