Mangler du en lille håndvask til badeværelset?

Skrevet af: Mikkel Bjorg
Dato: 9 mar, 2021

Sponsoreret

Er du i fuld færd med at renovere dit badeværelse, men er du løbet ind i problemer med at få al sanitet til at være i det lille rum? Fortvivl ikke! Hos Design4home finder du alt til badeværelset, og du kan også finde lige præcis den lille håndvask, du står og mangler. 

En væld af små håndvaske

Skal du til at renovere dit badeværelse eller toilet, eller er du allerede i fuld gang? Det kan være svært at vælge de rigtige møbler til toilettet, for ikke nok med at de først og fremmest skal være praktiske, så skal de helst også være i stilrent og klassisk design, som du og din familie vil få glæde af i mange år frem. Der findes både store og små badeværelser og toiletter, og på de mindre er det selvfølgelig begrænset, hvor store møbler der er plads til. Hos Design4home har de et stort udvalg af al sanitet til badeværelset, og er det et lille rum, du er i færd med at renovere, finder du også et væld af små håndvaske. 

Ægte italiensk design

Når du skal beslutte dig for, hvilken håndvask der skal være på dit badeværelse, vil du hurtigt opdage, at en håndvask ikke bare er en håndvask. Hos Design4home udvælger de nøje hver eneste håndvask, og de er alle i ægte italiensk design, og så kan du trygt stole på, at de er i højeste kvalitet. Du kan både få smalle håndvaske, små håndvaske til et hjørne eller en endnu mindre, som kan passe til en bordplade. Kig forbi, så du kan få færdiggjort projekt renovering-af-badeværelse.

Du er måske også interesseret i…

Sådan får du en brugbar have

Sådan får du en brugbar have

Hvis du har drømt om at have en hyggelig have, som du kan bruge til at slappe af i, så er det heldigvis ikke svært for dig at få. Det kræver kun lidt planlægning, håndkraft og vedligeholdelse for at opnå det ønskede resultat. Sådan vælger du de rette planter Er din...

læs mere