Mangler I en familieaktivitet?

Skrevet af: Dig og Mig
Dato: 10 dec, 2018

Sponsoreret

Kunne I bruge et forslag til en fælles familieaktivitet, som I kunne bruge en lørdag på? Havreholm Klatrebane har svaret. Her kan I nemlig spille den sjove sport disc golf, der er for alle.

Det er ikke altid lige let at finde ud af, hvad man skal bruge dagene på som familie, hvis man gerne vil lave noget sammen alle sammen. Men Havreholm Klatrebane har en god mulighed til jer. De har nemlig den fedeste discgolfbane klar til jer – den perfekte aktivitet for hele familien.

Det er en aktivitet, som alle i familien kan være med på, fordi der er baner både for de store og for de små. Alle niveauer og aldre kan være med og have det sjovt med hinanden på banerne. Disc golf-banen består af en 9 hullers par 3 bane, der løber rundt i det smukke område under klatrebanerne.

Discgolf kaldes også frisbeegolf, fordi man kaster med en frisbee, der skal ramme et net. Mange har måske ikke den samme erfaring med frisbees som med bolde, hvilket gør, at det kan være en ny sport for mange. Så hvis du og resten af familien kunne tænke sig at udforske en ny og anderledes sport, så er det her den perfekte sport for jer.

Så her er forslaget: tag en hyggedag med familien under træerne i Havreholm Klatrepark og spil et slag discgolf eller to, så kommer humøret helt i top.

Du er måske også interesseret i…

Sådan forbedrer du din søvn

Sådan forbedrer du din søvn

Hvor meget fik du sovet i nat? Desværre oplever mange mennesker søvnproblemer, hvilket kan påvirke helbredet betydeligt. Sover du for lidt, kan det gå ud over dit humør, din hukommelse og din koncentration. Hvis du døjer med søvnproblemer, kan det føles umuligt at få...

læs mere