Metakognitiv terapi – en terapiform, der sætter dig fri fra tankemylderet

Skrevet af: Dig og Mig
Dato: 31 jul, 2018

Sponsoreret

Oplever du en altoverskyggende mistrivsel i din hverdag. Tankemylder og stress, der bare påvirker din livskvalitet? Så er det på tide at gøre noget ved det, og nu har du muligheden! Metakognitiv terapi er for dig, der ønsker at få kontrollen tilbage over dine tanker!

Det er en ny og yderst veldokumenteret metode til behandling af psykiske og mentale udfordringer – og så er der i øvrigt hurtig og vedvarende virkning! What’s not to like?

Hvis tankerne kører i ring, så grubler du for meget. I terapien er der ikke fokus på indholdet af dine tanker og grublerier, men i stedet lærer du at forholde dig til dine tanker på en ny og langt mere hensigtsmæssig måde. For når man lider af stress og depression eller en anden psykisk lidelse, så er fællesnævneren nemlig, at man giver de negative tanker alt for meget opmærksomhed.

Med metakognitiv terapi bliver du trænet i din opmærksomhed og samtidig lærer du at sortere i, hvilke tanker du skal bruge tid og kræfter på. På samme tid vil du også lære at udfordre dig selv og din mentalitet. Når du giver det fokus og får lov til at kaste et lys på disse negative tankemønstre, så vil du opleve, at der ikke er noget galt med dig!

Vil du vide mere om denne behandlingsform? Så kan du læse mere, om metakognitiv terapi hos ReView. Hos ReView i Århus hjælper de kompetente terapeuter dig stærkt tilbage til hverdagen. De hjælper dig med at give dig et genblik på dine tanker og får dig til at indse, at disse sandheder, du skaber om dig selv ikke er så sande, som du tror. Hos ReView får du livskvaliteten tilbage.

Du er måske også interesseret i…

Sådan forbedrer du din søvn

Sådan forbedrer du din søvn

Hvor meget fik du sovet i nat? Desværre oplever mange mennesker søvnproblemer, hvilket kan påvirke helbredet betydeligt. Sover du for lidt, kan det gå ud over dit humør, din hukommelse og din koncentration. Hvis du døjer med søvnproblemer, kan det føles umuligt at få...

læs mere