Phonak er på forkant med udvikling af høreløsninger

Skrevet af: Annika Smedgaard
Dato: 15 apr, 2020

Sponsoreret

Hvis du er hørehæmmet, så er Phonak et sikkert valg, når det kommer til høreløsning. Japebo.dk har et stort udvalg af tilbehør til Phonak høreapparater.

Har du allerede et Phonak høreapparat eller overvejer du det? Phonak er global leverandør af høreapparater samt tilbehør og vedligeholdelse til høreapparater, og de sælger deres produkter i over 100 lande verden over. De er anerkendte på området og er altid på forkant med den nyeste teknologi, hvad angår høreløsninger. Investerer du i et høreapparat fra Phonak, så får du også et bredt udvalg af tilbehør i høj kvalitet at vælge i mellem.

Japebo forhandler et stort udvalg af tilbehør til høreapparater, blandt andet fra Phonak. Phonak har eksisteret i over 70 år, og deres mange år i branchen gør, at de er blandt de førende virksomheder inden for udvikling af produkter til hørehæmmede. Har du et særligt behov, så kan Phonak helt sikkert hjælpe dig i din situation.

Japebo har et bredt udvalg af trådløst tilbehør til høreapparater fra Phonak, og de kan anvendes i mange forskellige sammenhænge. Har du et specifikt behov, så findes der også specialudviklede produkter, som er skabt konkret for at få mest muligt ud af dine høreapparater. Et godt eksempel kan være l Phonak TV Link II Pakke. Her får du både en Compilot II og TV-Link II basestation, og den kan omdanne trådløse Phonak høreapparater til et trådløst headset. TV Link er også ideelt, når du vil tilslutte lyden fra dit tv. Der findes altså mange smarte funktioner i det forskellige tilbehør, som kan fås til Phonak høreapparater. Læs mere her: https://japebo.dk/produkter/3-phonak/

 

Du er måske også interesseret i…

Sådan forbedrer du din søvn

Sådan forbedrer du din søvn

Hvor meget fik du sovet i nat? Desværre oplever mange mennesker søvnproblemer, hvilket kan påvirke helbredet betydeligt. Sover du for lidt, kan det gå ud over dit humør, din hukommelse og din koncentration. Hvis du døjer med søvnproblemer, kan det føles umuligt at få...

læs mere