Segboards – let som en leg

Skrevet af: Dig og Mig
Dato: 3 maj, 2018

Sponsoreret

Ønsker du at ’spice’ din hverdag lidt op, så er opskriften heldigvis at finde i webshoppen på Funboards.dk. Med et segboard fra Funboards.dk er du sikret en meget sjovere tilværelse, når du skal fremad på selv de stejleste stykker af cykelstien.

 

Du får helt sikkert cyklisterne til at kigge langt efter dig, når du kommer kørende på de trysensitive fodplader, der sikrer sig kontrol over dit segboard. Du læner dig blot lidt fremad op ad de stejle stykker i byen, og så er du ellers bare flyvende. Mens cyklisterne tonser op ad de hårde stykker og bare tænker ”Gid det var mig”, mens de ser på dig, der bare leger dig igennem bakkerne.

 

Det er nemlig både let som en leg og en leg i sig selv at køre på segboards. Desuden er der indbygget bluetooth højtalere i de fleste segboards, så du kan parre dit segboard med din smartphone eller tablet. Det gør det altså muligt for dig at høre din yndlings musik, mens du bare leger dig afsted.

Alle segboards på Funboards.dk er desuden testkørt op til flere gange, så du sikrer dig både den bedste kvalitet og de fedeste segboards, når du bestiller i webshoppen på Funboard.dk.

 

Det er sikkert. Det er sjovt. Det er segboards fra Funboard.dk! Så skynd dig at klikke ind på https://funboards.dk/collections/segboard-modeller og find dit personlige segboard og få en underholdende hverdag.

Du er måske også interesseret i…

Sådan forbedrer du din søvn

Sådan forbedrer du din søvn

Hvor meget fik du sovet i nat? Desværre oplever mange mennesker søvnproblemer, hvilket kan påvirke helbredet betydeligt. Sover du for lidt, kan det gå ud over dit humør, din hukommelse og din koncentration. Hvis du døjer med søvnproblemer, kan det føles umuligt at få...

læs mere