Skån dine medarbejdere på kirkegården for tunge løft

Skrevet af: Dig og Mig
Dato: 3 sep, 2018

Sponsoreret

Gør arbejdet på kirkegården meget lettere for alle og få en katafalk, der sørger for let og sikker kistetransport hver gang.

Når en kiste skal transporteres, så er det vigtigt, at det sker med stor forsigtighed, samtidig med at det ikke skal belaste dem, der bærer kisten.

Med en katafalk med el-motor kan du sørge for, at kistetransporten altid kommer til at forløbe nemt og sikkert. En katafalk er nemlig et fantastisk redskab til lige netop det formål, at medarbejderne på kirkegården ikke skal belastes med seje skub, træk eller løft. Så uanset om det er i kapellet eller rundt på kirkegården i forskelligt terræn, så er katafalken let at bruge. Den kan nemlig køre på al slags underlag, hvad enten det er jord, græs, grus eller brosten, sådan at den kan komme hele vejen rundt.

Immo Danmark producerer to forskellige modeller af katafalker. De har både en med 2-hjuls træk og en fast kasse med hæve-/sænke-ruller, og så har de en lidt mere avanceret model med 4-hjuls træk og to drejbare aksler med hæve-/sænke-kasse og rullebånd.

Sidstnævnte 4-hjulstrukne katafalk kan på grund af de drejbare aksler dreje skarpt om hjørner, hvor der ikke er meget plads, sådan at den medarbejder, der skal køre med kisten, let og uden problemer kan dreje katafalken.

Hvis du kan se det smarte i at aflaste medarbejderne, når de skal transportere en kiste og samtidig sikre, at det altid foregår nemt og sikkert, så skulle du kigge forbi Immo Danmark, hvor du kan læse endnu mere om de forskellige katafalker.

Du er måske også interesseret i…

Få en god start med en e-cigaret

Få en god start med en e-cigaret

I forbindelse med et rygestop er der en del mennesker, der vælger at bruge en e-cigaret. Det er for mange en rigtig god løsning, da det er en stor hjælp til at blive røgfri. For at få succes med et rygestop ved hjælp af en e-cigaret er det dog nødvendigt, at du får en...

læs mere