Ta’ en 3-årig HF hos Gentofte Studenterkursus

Skrevet af: Dig og Mig
Dato: 15 jun, 2017

Sponsoreret

Gentofte Studenterkursus er et af de uddannelsessteder i landet, der tilbyder en 3-årig HF. Det kan give luft i skoleskemaet og gøre hverdagen meget nemmere.

Nogle elever har svært ved at gennemføre den traditionelle HF uddannelse på et ønskede niveau. Derfor tilbyder Gentofte Studenterkursus en 3-årige HF, hvor man heller ikke behøver at lave sine lektier derhjemme. Uddannelsen er bygget op på den måde, at man som elev får 3 år til at tage uddannelsen, dog skal man kunne dokumentere, at man har behov for at bruge lidt ekstra tid.

Det giver derfor mulighed for de elever, der har det lidt svært at tage en HF i København hos GSK.  På Gentofte Studenterkursus gør de alt, hvad de kan for at hjælpe dig i gang og i sidste ende at tage en rigtig HF eksamen. Uddannelsen åbner op for folk, der ikke troede de nogensinde ville få en uddannelsen, men som nu stille og roligt kan lære de nødvendige ting i undervisningen i sit eget tempo. Det er muligt at tage uddannelsen direkte efter 9. eller 10. klasse, dog stadig med den betingelse, at du har dokumentation for en diagnose eller et særligt behov, der berettiger forlænget uddannelse.

 

Du er måske også interesseret i…

Få styr på tavletrenden

Få styr på tavletrenden

Trænger kontoret til en lille opdatering? Det kan du nemt gøre med tavler, da de kommer i alskens former, størrelser og farver. En tavle på kontoret kan faktisk blive lidt af et kunstværk, og du kan komme med på den bæredygtige bølge. Da der findes så mange tavler,...

læs mere
Sådan får du styr på din indbakke

Sådan får du styr på din indbakke

Mailen er blevet uundværlig, og har erstattet mange telefonsamtaler og brevudvekslinger. Det er selvfølgelig på både på godt og ondt, at mailen har gjort sit indtog i vores arbejdsliv. Desværre kan en indbakke hurtigt blive fyldt med både vigtige og knap så vigtige...

læs mere