Tyggegummi med god samvittighed

Skrevet af: Dig og Mig
Dato: 1 maj, 2019

Sponsoreret

Kender du til de dage, hvor man glædeligt kaster det ene stykke tyggegummi ind i munden efter det andet og nyder den friske smag af mint eller frugt – men helt uden at man overvejer, hvad sådan et lille stykke af frisk mund indeholder? Selvom flere og flere i dagligdagen bliver opmærksomme på, hvad deres mad indeholder, hvordan det er dyrket, og hvad det gør for kroppen, så er det sjældent, at man overvejer, hvad noget, der er så småt som tyggegummi, kan indeholde. Jeg sluger det jo ikke, tænker du måske. Men faktisk så har traditionelt tyggegummi, som så meget andet en lang, lang indholdsliste med ingredienser og eksotiske E-numre, man sjældent genkender eller ved, hvad er. Den gode nyhed er, at du nu kan spise tyggegummi med god samvittighed.

Forfriskende vegansk tyggegummi

True Gum er kommet med et bud på et forfriskende tyggegummi, der er fremstillet af naturlige, veganske råvarer og ingredienser. Nyfortolkningen af det traditionelle tyggegummi falder perfekt ind i tendenserne, man ser i samfundet, hvor vi bliver mere og mere bevidste om, hvad vi fylder i vores kroppe. Er du som folkene bag True Gum vild med tyggegummi og hele ideen om altid at have en pakke i tasken, lommen eller på skrivebordet, så er dette produkt uden tvivl noget for dig. Der er tale om et naturligt, vegansk og bionedbrydeligt tyggegummi, som smager forfriskende – prøv det med lakrids og eukalyptus! Dyk ind i en verden af friske, naturlige smage med True Gum, og nyd et moderne twist på en gammel klassiker.

Du er måske også interesseret i…

Sådan forbedrer du din søvn

Sådan forbedrer du din søvn

Hvor meget fik du sovet i nat? Desværre oplever mange mennesker søvnproblemer, hvilket kan påvirke helbredet betydeligt. Sover du for lidt, kan det gå ud over dit humør, din hukommelse og din koncentration. Hvis du døjer med søvnproblemer, kan det føles umuligt at få...

læs mere