Varier din arbejdsstilling og pas på kroppen

Skrevet af: Dig og Mig
Dato: 6 nov, 2018

Sponsoreret

Det er enormt vigtigt at passe på kroppen, når man arbejder. Det kan du med et balancebræt fra Ergopartner.

Vi har alle en tendens til at sidde lidt forkert og have en dårlig holdning, når vi arbejder, og det er ikke så godt, når man tænker på, hvor mange timer om dagen, vi faktisk sidder der. Derfor er det meget vigtigt at være opmærksom på, hvordan man sidder. Her kan et balancebræt være et ideelt redskab til dig, der ønsker at variere din arbejdsstilling ved at stå op og arbejde, men også til dig som gerne vil træne din naturlige balance og dine koordinationsevner i løbet af dagen. På den måde kan du faktisk også forbrænde flere kalorier i processen.

Ergopartner brænder for at tilbyde deres kunder de bedste produkter på markedet inden for redskaber, der kan gøre kroppens velvære bedre. Derfor kan de tilbyde mange forskellige modeller af balancebræt, sådan at du kan finde lige den type, der passer til dit behov.

Der kan nemlig være forskel på, hvordan man foretrækker sin træning. Nogle vil gerne udfordre sig på forskellige niveauer, og her er et justerbart balancebræt det oplagte valg, fordi sværhedsgraden kan indstilles.

Men Ergopartner har naturligvis også mere klassiske balancebrætter. Læs mere om de enkelte modeller ved at klikke på det ønskede produkt.

 

Du er måske også interesseret i…

Sådan forbedrer du din søvn

Sådan forbedrer du din søvn

Hvor meget fik du sovet i nat? Desværre oplever mange mennesker søvnproblemer, hvilket kan påvirke helbredet betydeligt. Sover du for lidt, kan det gå ud over dit humør, din hukommelse og din koncentration. Hvis du døjer med søvnproblemer, kan det føles umuligt at få...

læs mere