Glæd dit barn med både rigtige dyr og bamsedyr

Skrevet af: Dig og Mig
Dato: 5 jul, 2018

Sponsoreret

Børn elsker dyr. Alle slags dyr. Og hvis de er små, har de ikke mulighed for selv at passe dyr, og her kan en god erstatning for dem være bamsedyr, som de kan kramme, sove med og passe godt på. Men et 2-årigt barn vil også kunne finde masser af glæde i akvariefisk, da levende dyr altid er spændende, og så kræver de meget lidt pasning.

Hvis du har et barn på to år, så er her to gode forslag til, hvordan du kan glæde dit barn. De fleste børn er nemlig helt tossede med dyr. Uanset om de er levende eller i bamseform. Webshoppen Monito sælger legetøj til 2-årige, og de har blandt andet et stort udvalg af bamser, der forestiller alt fra papegøjer til koalabjørne. Dit barn vil elske at lege med, mærke på og passe på deres dyrebamser, og den bliver stensikkert en fast sovemakker og ven.

Et andet forslag til at vække dyreglæden hos dit barn, som trods alt ikke er stort nok til selv at passe på dyr er at få akvariefisk. Levende dyr vil til hver en tid vække stor fascination hos børn, og havlivet er generelt også spændende for små børn. Akvariefisk er meget lette at passe, og så er de også fine at have til at stå i stuen. Dit barn vil kunne følge med i fiskenes liv og bruge masser af tid på bare at iagttage de små fisk og deres liv i akvariet. Du kan købe masse af akvariefisk hos Dyrecenter Lystrup. De har en hel kælder fuld af akvariefisk, og du kan finde mange forskellige slags i forskellige farver, som dit barn vil elske at se på.

Så hvis du har lyst til at vække dyreglæden hos dit barn, så er der masser af hjælp at hente.

Du er måske også interesseret i…

Sådan forbedrer du din søvn

Sådan forbedrer du din søvn

Hvor meget fik du sovet i nat? Desværre oplever mange mennesker søvnproblemer, hvilket kan påvirke helbredet betydeligt. Sover du for lidt, kan det gå ud over dit humør, din hukommelse og din koncentration. Hvis du døjer med søvnproblemer, kan det føles umuligt at få...

læs mere