Sådan får du en brugbar have

Skrevet af: Dig og Mig
Dato: 8 nov, 2022

Sponsoreret

Hvis du har drømt om at have en hyggelig have, som du kan bruge til at slappe af i, så er det heldigvis ikke svært for dig at få. Det kræver kun lidt planlægning, håndkraft og vedligeholdelse for at opnå det ønskede resultat.

Sådan vælger du de rette planter

Er din have stor eller lille? Først og fremmest skal du overveje, hvilket udseende din have skal have. Her skal du overveje, om din have er stor eller lille. Hvis du har en lille have, er det godt at holde planter, ukrudt og træer til de mindre størrelser. Hvis du har meget plads i haven, kan den bedre tåle, at du lader buske og planter vokse. Det vil give dig et mere vildt udtryk.

Når du har fundet ud af, hvilke planter du vil have i din have, skal du sørge for at plante dem rigtigt. Sørg for at de får nok lys, vand og plads til at vokse. Hvis du passer godt på dine planter, vil de blomstre og vokse sig store og smukke.

Skal du have en terrasse?

Om end du har meget eller lidt plads, er det for de fleste oplagt med en terrasse. En terrasse sikrer, at du kommer til at bruge din have. Det er jo hyggeligt at have et sted, hvor du kan grille, servere middag for dine nærmeste, drikke morgenkaffe og have gode samtaler med vennerne til langt ud på natten.

Du kan få lavet en terrasse i træ, eller finde nogle smukke fliser til terrassen, som passer til stilen på dit hus. På den måde, får du nærmest gjort dit hus lidt større. Sørg for at få en flot dør ved terrassen med klart glas – det vil også åbne hjemmet og få det til at syne større.

 

Du er måske også interesseret i…