Du kan få dine karsprængninger behandlet effektivt og sikkert

Skrevet af: Dig og Mig
Dato: 18 jul, 2018

Sponsoreret

Både sikkert og effektivt kan man behandle karsprængninger på benene. Åreknudeklinikkerne er specialiserede indenfor åreknuder og karsprængninger og kan derfor let hjælpe dig af med dem.

Åreknudeklinikkerne har en masse dygtige behandlere, der er certificeret af sundhedsstyrelsen. Så hvis du døjer med karsprængninger på benene, så kan du læse mere om Åreknudeklinikkernes behandling af karsprængninger på deres hjemmeside.

Karsprængninger på benene er trådlignende blodårer, der ligger helt overfladisk i huden, sådan at der ofte kommer områder med blå eller lilla misfarvninger. Ofte forekommer det sammen med åreknuder eller som effekt af en operation for åreknuder.

Hvis du kender til problematikken om karsprængninger, så skal du vide, at de ikke forsvinder af sig selv, tværtimod har de en tendens til at forværres.Hos nogle er de smertefulde, men ellers er det typisk et kosmetisk problem. Når man derfor skal behandle åresprængninger, så er det vigtigt at undersøge, om der ligger åreknuder under, som også skal behandles.

Når man behandler karsprængninger, bruger man oftest mikroinjektion, der betyder indsprøjtning af en væske med en meget tynd nål direkte i karsprængningerne. Dette får dem til at lukke sig og de vil i reglen forsvinde i løbet af nogle uger. Nogle gange går der dog flere måneder før de er forsvundet helt.

Du er måske også interesseret i…

Sådan forbedrer du din søvn

Sådan forbedrer du din søvn

Hvor meget fik du sovet i nat? Desværre oplever mange mennesker søvnproblemer, hvilket kan påvirke helbredet betydeligt. Sover du for lidt, kan det gå ud over dit humør, din hukommelse og din koncentration. Hvis du døjer med søvnproblemer, kan det føles umuligt at få...

læs mere