En bObles krokodille gør motorisk udvikling til en leg

Skrevet af: Dig og Mig
Dato: 10 jan, 2019

Sponsoreret

 

Vil du gerne give dit barn mulighed for at udvikle sin motorik på en legende og fantasifuld måde, så er en bObles krokodille et muligt svar. Krokodillen er nemlig sjov at kravle og krybe på for de små, der ikke kan gå endnu, og selvom rigtige krokodiller kan være farlige dyr, så lærer børnene på samme tid om et af de mest særlige dyr i verden – imens de leger.

bObles krokodillen er et tumledyr og et skumdyr, der er lavet i EVA skum, helt uden farlig kemi (som phthalater og andre blødgøringsmidler). Den har en trappeform som er fuld af sjov og udviklende leg til både babyer, små og store børn. På krokodillens ryg kan man øve sig i at gå på trapper, man kan rutche, gynge og vippe. Vender man den på hovedet bliver den et bjerg der skal bestiges. På krokodillen kan man gynge, vippe, hoppe, kravle og balancere.

Ligger man den på siden er den støtte til det lille barn der er ved at lære at rejse sig op, og de første sidelæns skridt (der stabiliserer barnets hofter inden de går fremad) kan tages rundt om krokodillen. Mangler man et par centimeter for at nå noget på en hylde, er krokodillen en fin skammel i tre højder.

Multifarvede tumledyr

Den grønne multifarvede krokodille har striber i 6 forskellige grønne farver fra mørkegrøn til lysegrøn. Krokodillen findes også i multifarvede versioner i blå, lilla og pink og i en mørkegrå marmor-variant.

bObles krokodillen passer ind i stuen og en skandinavisk boligindretning. Andet legetøj kan virke klodset og rodet i husets almindelige indretning, med det moderne og elegante design i bObles-serien er med til at øge hyggen. En bObles krokodille kan fungere som et møbel i indretningen.

Monito er forhandler af bObles krokodille og andre tumledyr. Monito forhandler kun legetøj og produkter af højeste kvalitet, giftfri og CE-mærket.

Du er måske også interesseret i…

Sådan indretter du din lille lejlighed

Sådan indretter du din lille lejlighed

En lille lejlighed kan hurtigt føles trang, men med de rigtige indretningsvalg, kan du få det meste ud af det lille rum. Når du indretter din lille lejlighed, er det vigtigt at overveje hvilke funktioner du gerne vil have, og hvilke du ikke har brug for. Få mest ud af...

læs mere
Sådan får du en brugbar have

Sådan får du en brugbar have

Hvis du har drømt om at have en hyggelig have, som du kan bruge til at slappe af i, så er det heldigvis ikke svært for dig at få. Det kræver kun lidt planlægning, håndkraft og vedligeholdelse for at opnå det ønskede resultat. Sådan vælger du de rette planter Er din...

læs mere