En klassisk og tidløs brødrister med amerikanske gener

Skrevet af: Dig og Mig
Dato: 20 maj, 2019

Sponsoreret

Går du og kigger efter en brødrister? Det kan du finde hos spar-momsen.dk, der blandt andet har et stort udvalg af de smukke brødristere fra Dualit med et klassisk og tidsløst design.

Duften og smagen af ristet brød, er der ikke meget, der kan slå. Så hvis du er ude efter en brødrister, så din morgenmad kan blive opgraderet lidt, så er her noget, du kan være opmærksom på. En brødrister vil typisk stå fremme, og derfor er det en god idé at finde en brødrister, du synes, er pæn.

Det er en Dualit brødrister. Den kan fås i alverdens farver og afskygninger, den tager dig tilbage til 60’erne med et cool retrolook, der er klassisk og tidsløst og har hentet inspiration fra den amerikanske dinerkultur, og så er den nærmest blevet et designikon med tiden. Hvert eneste eksemplar af modellen er håndbygget i England og produceret og designet til det professionelle køkken, og dog passer den ind i ethvert hjem.

Brødristerne kommer i forskellige modeller, hvor det både er muligt at få en brødrister med plads til to, tre eller fire skiver brød, der kan ristes på samme tid. Fælles for alle Dualit-brødristerne er, at de er prydet med rustfrit stål, enten hele vejen igennem eller blot en lille del af risteren. Hvis du er interesseret i en brødrister fra Dualit, så hop ind på spar-momsen.dk, der har et utroligt udvalg af forskellige brødristere fra Dualit. Her finder du helt sikkert én, som du kan lide!

Du er måske også interesseret i…

Sådan får du en brugbar have

Sådan får du en brugbar have

Hvis du har drømt om at have en hyggelig have, som du kan bruge til at slappe af i, så er det heldigvis ikke svært for dig at få. Det kræver kun lidt planlægning, håndkraft og vedligeholdelse for at opnå det ønskede resultat. Sådan vælger du de rette planter Er din...

læs mere