Essentielle tilføjelser til herreværelset

Skrevet af: Mikkel Bjorg
Dato: 21 aug, 2020

Sponsoreret

Hvis du har et ekstra værelse i lejligheden eller huset – eller eventuelt bare et lille rum i garagen eller skuret, hvad er så mere essentielt end at lave det til et herreværelse?

Et herreværelse, hvor du kan samle alle dine kammerater til mandehørm, sjove samtaler og gode drikkevarer. Det er nok de færreste, som har sådan et herreværelse, så hvis du har pladsen og kæresten også synes, det er en god idé – hvad venter du så på?

Du kan fylde dit herreværelse med alle dine favoritting. Hvad end du elsker at spille PlayStation, drikke rødvin eller høre musik – det er kun fantasien der sætter grænserne på dit helt eget herreværelse.

Vores bud på herreværelset

Der skal selvfølgelig være mulighed for lækre drikkevarer, når du og drengene skal bruge en lørdag aften sammen. Her kan du placere en vinhylde med dine yndlingsflasker og dertilhørende vinglas. Er I mere til en cognac eller en kold øl, er det også essentielle muligheder for gode drikkevarer.

Husk på, at i dit værelse gælder dine regler – og hvis du godt kan lide en god cigar eller pibe, skal der være rig mulighed for at få det i dit herreværelse. I bedste, amerikanske værtshusstil, skal du næsten have en Zippo lighter liggende, så du altid kan fyre op for cigaren på den helt ikoniske måde.

Zippo lighterne går helt tilbage til 1930’erne i Amerika, og der findes et utal af forskellige motiver på de ikoniske lightere.

Det vigtigste på et godt herreværelse er selvfølgelig gode og komfortable siddesteder. Hvis du først har en lækker sofa og lænestol, gode drikkevarer, cigar i følgeskab af Zippo lighter samt en pladespiller – så rammer du en stil, der ikke er til at tage fejl af.

Du er måske også interesseret i…

Fordele ved en opvaskemaskine

Fordele ved en opvaskemaskine

En af de ting mange mennesker ikke er vilde med ved at lave mad er oprydningen. Du har måske lige brugt en time eller to på at lave mad, og nu skal du også i gang med at vaske alle gryder, pander, tallerkener og bestik op i hånden. Ikke alene tager opvask i hånden en...

læs mere
Indret din entré med en flot bænk

Indret din entré med en flot bænk

Entréen er ofte det første rum man ser, når man træder ind i et hjem. En entré skal i mange tilfælde kunne rumme både sko og overtøj, og nogle benytter også entréen til opbevaring eller vaskemaskine. Men når entréen ofte er det første rum, du eller dine gæster træder...

læs mere