Huseftersyn: sikring for sælger og køber

Skrevet af: Dig og Mig
Dato: 18 feb, 2019

Sponsoreret

Med et huseftersyn hos Mk Consult Byg kan du blive sikret mod uforudsete udgifter efter overdragelsen af din bolig. En beskikket bygningssagkyndig foretager et syn, der ligger til grund for en tilstands- samt el-rapport, der er nødvendige for en ejerskifteforsikring.

Mange års erfaring

Hvis der efter overdragelsen af din bolig bliver fundet ikkesynlige skader, er både sælger og køber sikret mod uforudsete udgifter, hvis der forinden er foretaget et huseftersyn. Det er eget ansvar at kontakte den bygningssagkyndige til synet, men et yderst fornuftigt valg for alle parter. Efter mere end 20 år i branchen, er ejeren af Mk Consult Byg, Michael Køhrsen en kompetent bygnings- og energikonsulent og bygningssagkyndig, der udfører sit arbejde nøje, så du trygt kan overlade opgaven til ham. Firmaet tilbyder forskellige muligheder, så du både kan få foretaget den enkelte rapporter for sig, eller du kan vælge en pakkeløsning, så du let og sikkert er dækket ind.

Høj kvalitet

Ved et huseftersyn bliver der tjekket op på husets stand. Det indebærer ligeledes elinstallationernes tilstand, der sammen med en autoriseret el-installatør bliver tjekket, efter ændringerne i 2012, der udgør, at det nu er et krav med en el-rapport, da der tidligere er opstået brande som følge af installationernes dårlige tilstand. De to syn gør det muligt at få udarbejdet en ejerskifteforsikring, så både sælger og køber efterfølgende er sikret udgifter, hvis der bliver fundet ikkesynlige skader. Forsikringen er gældende i op til 10 år efter synet, og gør, at du slipper for bekymringer ved overdragelsen og årene efter.

Du er måske også interesseret i…

Sådan får du en brugbar have

Sådan får du en brugbar have

Hvis du har drømt om at have en hyggelig have, som du kan bruge til at slappe af i, så er det heldigvis ikke svært for dig at få. Det kræver kun lidt planlægning, håndkraft og vedligeholdelse for at opnå det ønskede resultat. Sådan vælger du de rette planter Er din...

læs mere