Hvad indeholder en e-cigaret?

Skrevet af: Mikkel Bjorg
Dato: 7 apr, 2020

Sponsoreret

Er du vild med e-cigaretter, er du nybegynder eller blot interesseret, så kan du her læse, hvad der er i en e-cigaret. Elekcig.dk har et stort udvalg af elektriske cigaretter til både nybegyndere og erfarne e-rygere.

E-cigaretter er alt fra et rygestopsmiddel til et nydelsesmiddel, alt efter hvem man er, og hvad man har brug for. Måske du hælder til at begynde på e-cigaretter af den ene eller anden grund men godt kunne tænke dig at vide, hvad en sådan egentlig indeholder.

En e cigaret har tre grundelementer, den består af: en væskebeholder, coil og et batteri. Væskebeholderen er den del, der opvarmer og omdanner e-væske til damp. Det sker, fordi der inde i væskebeholderen er en såkaldt coil. Coilen fungerer lidt ligesom en væge i et stearinlys, så den muligvis den vigtigste del i e-cigaretten, fordi det er den, der holder gang i ilden, hvis man kan sige det sådan.

Den sidste del ud af de tre er batteriet, og det sender strøm til føromtalte coil, hvorfor man kan tale om den som en slags varmetråd. På den måde bringes e-væsken i kog, og der udvikles damp. Det kaldes en coil, fordi den er formet som en spole. Du kan som regel ikke se coilen, fordi den er gemt bag et hus af metal. Batteriet er e-cigarettens powerhouse, om man vil. Det er også batteriet, der afgør, hvor stor en dampsky, du kan lave, og det er noget af det, du kan søge efter, når du inde på hjemmesiden indstiller søgemaskinen til at finde lige præcis den e-cigaret, du kunne tænke dig.

Du er måske også interesseret i…

Sådan forbedrer du din søvn

Sådan forbedrer du din søvn

Hvor meget fik du sovet i nat? Desværre oplever mange mennesker søvnproblemer, hvilket kan påvirke helbredet betydeligt. Sover du for lidt, kan det gå ud over dit humør, din hukommelse og din koncentration. Hvis du døjer med søvnproblemer, kan det føles umuligt at få...

læs mere