Hvad indeholder en e-cigaret?

Skrevet af: Mikkel Bjorg
Emne: Nyheder
Dato: 7 apr, 2020

Sponsoreret

Er du vild med e-cigaretter, er du nybegynder eller blot interesseret, så kan du her læse, hvad der er i en e-cigaret. Elekcig.dk har et stort udvalg af elektriske cigaretter til både nybegyndere og erfarne e-rygere.

E-cigaretter er alt fra et rygestopsmiddel til et nydelsesmiddel, alt efter hvem man er, og hvad man har brug for. Måske du hælder til at begynde på e-cigaretter af den ene eller anden grund men godt kunne tænke dig at vide, hvad en sådan egentlig indeholder.

En e cigaret har tre grundelementer, den består af: en væskebeholder, coil og et batteri. Væskebeholderen er den del, der opvarmer og omdanner e-væske til damp. Det sker, fordi der inde i væskebeholderen er en såkaldt coil. Coilen fungerer lidt ligesom en væge i et stearinlys, så den muligvis den vigtigste del i e-cigaretten, fordi det er den, der holder gang i ilden, hvis man kan sige det sådan.

Den sidste del ud af de tre er batteriet, og det sender strøm til føromtalte coil, hvorfor man kan tale om den som en slags varmetråd. På den måde bringes e-væsken i kog, og der udvikles damp. Det kaldes en coil, fordi den er formet som en spole. Du kan som regel ikke se coilen, fordi den er gemt bag et hus af metal. Batteriet er e-cigarettens powerhouse, om man vil. Det er også batteriet, der afgør, hvor stor en dampsky, du kan lave, og det er noget af det, du kan søge efter, når du inde på hjemmesiden indstiller søgemaskinen til at finde lige præcis den e-cigaret, du kunne tænke dig.

Du er måske også interesseret i…

Et kæmpemæssigt online vinlager

Et kæmpemæssigt online vinlager

Hvis du er vild med vin af den ene eller anden slags, så kan du nu boltre dig løs i skønne vine på VINMEDMERE.dk, der har mere end 250.000 flasker vin og spiritus på lager. Der er ikke noget som tanken om en endeløs vinkælder, hvor man kan hive lige præcis den flaske...

læs mere
Hvilken fiskestang skal du vælge?

Hvilken fiskestang skal du vælge?

Når du skal have en fiskestang er der mange forskellige muligheder. En fiskestang er nemlig ikke bare en fiskestang. Her kan du læse om de mest almindelige stænger. Spinnestænger Spinnestænger den mest almindelige form for fiskestang og også bedst til nybegyndere....

læs mere