Intet kontor uden et whiteboard

Skrevet af: Dig og Mig
Dato: 10 okt, 2018

Sponsoreret

Vil du gøre hverdagen på kontoret meget nemmere? Så skal du anskaffe dig et whiteboard, og hos Tavlespecialisten får du et i en super god kvalitet.

Det er efterhånden uundværligt med et whiteboard på kontoret, for det gør det utroligt meget nemmere at vise dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere dine ideer. Så snart der er møder og noget skal tegnes og forklares, sp er dy med whiteboards fri til at tegne og fortælle, hvilket gør forklaringer og planlægning nemmere. Eller hvis der er brug for en tavle til at notere resultater, mål og lignende, så er et whiteboard det perfekte middel.

Tavlerne har en hvid skriveoverflade, hvilket passer ind i de fleste kontormiljøer. Du kan selvfølgelig også finde whiteboards i andre farver i sortimentet, således at du kan få det, der passer til indretningen på din arbejdsplads.

Alle tavler leveres med en pennehylde, hvor du kan have dine skriveredskaber. Tavlerne er produceret med en miljøvenlig, stålkeramisk E3 overflade, der er magnetisk. Rammerne er natur- eller hvidanodiseret aluminiumsramme med plasthjørner.

Et whiteboard er ikke bare en tavle

Nej whiteboards kan meget mere end en tavle. Den er yderst praktisk i frokoststuen, fordi den her også kan få funktion som en opslagstavle til medarbejderne. Whiteboards fra Tavlespecialisten er som tidligere nævnt magnetiske, hvilket gør, at tilmeldingssedler, fotos og andet nemt kan sættes fast på tavlen med magneter.

Så uanset hvad det er, du vil bruge din tavle til, så kan du få en whiteboard tavle, der passer til dit behov. Om du vil bruge den som idébank, hvor du løbende kan skrive dine ideer op eller gøre dine mål synlige som motivation til medarbejderne, det er helt op til dig. Du finder blandt andet mærker som Bork og Moow.

Du er måske også interesseret i…

Sådan forbedrer du din søvn

Sådan forbedrer du din søvn

Hvor meget fik du sovet i nat? Desværre oplever mange mennesker søvnproblemer, hvilket kan påvirke helbredet betydeligt. Sover du for lidt, kan det gå ud over dit humør, din hukommelse og din koncentration. Hvis du døjer med søvnproblemer, kan det føles umuligt at få...

læs mere