Kreative tanker og klar til efterskolelivet?

Skrevet af: Annika Smedgaard
Dato: 20 aug, 2020

Sponsoreret

Nyder du at nørde fotografering, eller elsker du at fordybe dig med en blyant i hånden? Er du særligt kreativ i hverdagen, og kan fingrene helt begynde at sitre, når du får en ny god ide? Så kunne en kreativ efterskole måske være noget for dig!

Udnyt dit talent

Du er snart færdig med folkeskolen og er i tvivl om fremtiden – med alle de valg man i dag kan tage. Du ved, at du brænder for din kreative passion og ønsker at bruge den til noget i livet, men du er ikke helt klar til at starte på en videregående uddannelse – så kunne en efterskole måske være en god ide. True North Efterskole tilbyder deres art og design linje, hvor man får undervisning i installationskunst, foto, maleri og tegning. På True North Efterskolen er der alt til, hvad den kreative sjæl begærer samtidig med, at du får et nyt socialt fællesskab og i princippet prøver at flytte hjemmefra. Det er stort at starte på efterskole – og hvorfor ikke udnytte den mulighed til at udvide dit kreative talent?

Nørderi i hyggeligt krea-værksted

True North har fokus på elevens kreative proces og personlige udvikling. Og ikke nok med at den kunst, der bliver skabt, er med til at gøre skolen til et smukkere sted, så får en krea-elev på True North lov at prøve diverse teknikker og designteorier af.

True North har med deres krea-værksted plads til udfoldelse. De tilbyder undervisning i en lang række af kreative projekter:

  • Olie- og akvarelmaling
  • Tegning og graffiti
  • Tekstildesign og modeshow
  • Fotografi som kunstart
  • Ler og keramik

Du er måske også interesseret i…

Sådan forbedrer du din søvn

Sådan forbedrer du din søvn

Hvor meget fik du sovet i nat? Desværre oplever mange mennesker søvnproblemer, hvilket kan påvirke helbredet betydeligt. Sover du for lidt, kan det gå ud over dit humør, din hukommelse og din koncentration. Hvis du døjer med søvnproblemer, kan det føles umuligt at få...

læs mere