Laserskæring med muligheder

Skrevet af: Dig og Mig
Dato: 16 feb, 2019

Sponsoreret

Hos Sigma råder vi over en bred og moderne maskinpark med laserskærere, som alle kan arbejde i de typiske metaller såsom, aluminium, stål, kobber og messing. Vi er med på de sidste nye avancerede teknologier, og arbejder altid ud fra det udgangspunkt, at vi skal skabe muligheder for vores kunder, således vi i fælleskab skaber rammerne for positiv vækst og udvikling.

Fra tegning til produktion

Uanset om du har en idé til et projekt, eller er en større virksomhed, så byder vi gerne ind med vores mange årige viden og ekspertise. Vi er et stærkt team af kompetente medarbejdere med en stor faglig viden indenfor vores fag.

Vi tilbyder laserskæring efter din tegning eller filer, og vi fortæller gerne hvordan vi bedst muligt optimerer filerne til produktion.

Hos Sigma skaber vi designfrihed, høj tolerance, præcision og en ensartet kvalitet i en gennemgående produktion.

Vi finder løsninger på udfordringer

Vi går gerne det ekstra stykke vej for netop at lykkedes med dit emne. Sigma har igennem mange år i branchen dannet sig en bred vifte af underleverandører, som er stærke på hvert deres felt. Det betyder også, at vi altid i samarbejde kan finde en løsning på netop jeres udfordring.

Du er måske også interesseret i…

Sådan forbedrer du din søvn

Sådan forbedrer du din søvn

Hvor meget fik du sovet i nat? Desværre oplever mange mennesker søvnproblemer, hvilket kan påvirke helbredet betydeligt. Sover du for lidt, kan det gå ud over dit humør, din hukommelse og din koncentration. Hvis du døjer med søvnproblemer, kan det føles umuligt at få...

læs mere