Ligger du skidt om natten? En topmadras er sagen

Skrevet af: Dig og Mig
Emne: Sundhed
Dato: 20 aug, 2020

Sponsoreret

Sengen er et meget vigtigt element i ens dagligdag – får du ikke din nødvendige søvn, kan resten af dagen være ødelagt. Alle mennesker har forskellige behov og ønsker til deres seng – fx om den skal være blød eller hård. Det vigtigste er, at du ligger godt og får din optimale søvn.

Er dette ikke tilfældet, kunne en topmadras måske være løsningen. Der findes et utal af topmadrasser, og de har alle forskellige funktioner.

Hvilken topmadras skal du vælge?

Bedre Nætter er Danmarks største online sengeforhandler og har yderst kompetente rådgivere, som står klar til at hjælpe med at optimere din søvn. De skriver selv på bedrenaetter.dk, at du får en bedre nattesøvn med en bedre topmadras. En topmadras er vigtig, for den giver en mere afslappet og behagelig følelse.

Spørgsmålet er, hvilken topmadras du skal vælge? Der findes mange forskellige, men grundlæggende er der to typer: en af latex og en af memory skum. Der er fordele ved begge typer af topmadrasser.

Topmadrasser fra Bedre Nætter:

Der er forskel på, hvad folk søger i en topmadras, og derfor listes her, hvad forskellen på en latex og en memory skum er:

Latex:

  • Latex er elastisk og giver støtte alt efter presset, der ligges på madrassen
  • Åndbart materiale og allergivenligt
  • Lang holdbarhed – uden at falde sammen

Memory skum:

  • Tilpasser sig til din krop og liggeposition
  • Du får en blød støtte, da du synker ned i madrassen ved trykpunkter som skuldre, nakke og lænd, hvilket gør at disse steder aflastes.

Du er måske også interesseret i…

Trænger din krop til en udrensningskur?

Trænger din krop til en udrensningskur?

Har du problemer med træthed og svært ved at koncentrere dig? Det er blot nogle af symptomerne på, at din krop kan have brug for en detox kur. Hos Body-stuff kan du se de mange muligheder for en udrensningskur.  Får kroppen i balance De fleste af os har prøvet at føle...

læs mere
Åreknuder – hvad er det?

Åreknuder – hvad er det?

Åreknuder er, som navnet afslører, en lidelse, der opstår i årene – nærmere bestemt i venerne. Åreknuder er derfor en sygdom i venerne, som transporterer blodet fra vævet til hjertet, og den ses typisk i benene. Folk, der udvikler åreknuder, har typisk svage...

læs mere