Ligger du skidt om natten? En topmadras er sagen

Skrevet af: Dig og Mig
Dato: 20 aug, 2020

Sponsoreret

Sengen er et meget vigtigt element i ens dagligdag – får du ikke din nødvendige søvn, kan resten af dagen være ødelagt. Alle mennesker har forskellige behov og ønsker til deres seng – fx om den skal være blød eller hård. Det vigtigste er, at du ligger godt og får din optimale søvn.

Er dette ikke tilfældet, kunne en topmadras måske være løsningen. Der findes et utal af topmadrasser, og de har alle forskellige funktioner.

Hvilken topmadras skal du vælge?

Bedre Nætter er Danmarks største online sengeforhandler og har yderst kompetente rådgivere, som står klar til at hjælpe med at optimere din søvn. De skriver selv på bedrenaetter.dk, at du får en bedre nattesøvn med en bedre topmadras. En topmadras er vigtig, for den giver en mere afslappet og behagelig følelse.

Spørgsmålet er, hvilken topmadras du skal vælge? Der findes mange forskellige, men grundlæggende er der to typer: en af latex og en af memory skum. Der er fordele ved begge typer af topmadrasser.

Topmadrasser fra Bedre Nætter:

Der er forskel på, hvad folk søger i en topmadras, og derfor listes her, hvad forskellen på en latex og en memory skum er:

Latex:

  • Latex er elastisk og giver støtte alt efter presset, der ligges på madrassen
  • Åndbart materiale og allergivenligt
  • Lang holdbarhed – uden at falde sammen

Memory skum:

  • Tilpasser sig til din krop og liggeposition
  • Du får en blød støtte, da du synker ned i madrassen ved trykpunkter som skuldre, nakke og lænd, hvilket gør at disse steder aflastes.

Du er måske også interesseret i…

Sådan forbedrer du din søvn

Sådan forbedrer du din søvn

Hvor meget fik du sovet i nat? Desværre oplever mange mennesker søvnproblemer, hvilket kan påvirke helbredet betydeligt. Sover du for lidt, kan det gå ud over dit humør, din hukommelse og din koncentration. Hvis du døjer med søvnproblemer, kan det føles umuligt at få...

læs mere