Mangler dit hjem den rette belysning?

Skrevet af: Dig og Mig
Dato: 19 okt, 2021

Sponsoreret

Alle hjem har brug for belysning!

Gulvlamper er en fremragende måde at belyse dit hjem på, siden de kan bruges til opgavebelysning, stemningsbelysning såvel som spotbelysning. Dertil drager gulvlampen blikket op og får rummet til at virke større.

At indrette med en gulvlampe

Mangler du inspiration til, hvordan du kan belyse dit hjem og give det mere kant, er der her tre tips til at komplementere dit hjem med en gulvlampe:

  1. Balance: Du kan skabe balance i et rum ved at placere en gulvlampe i modsatte ende af et travlt område af rummet. På den måde ligner det ikke, at din gulvlampe konkurrerer om opmærksomheden med andre ting i rummet.
  2. Størrelsesforhold: Det er vigtigt at sørge for, at din gulvlampe komplementerer rummet, hvilket også inkluderer møblerne i det. For eksempel vil en smal og stilren gulvlampe blive overvældet i et rum med store og robuste møbler.
  3. Funktionalitet: Det kan være fristende at lade det æstetiske øje bestemme det hele, men når det gælder indretning, er det vigtigt, at dit hjem også er praktisk at bo i. Undgå derfor at placere dine gulvlamper steder, hvor man kan snuble over ledningerne. Gode steder at placere en gulvlampe er for eksempel i et hjørne eller bagved en sofa, hvor ingen går.

Gulvlamper i stilrent design

Dyberg Larsen er et dansk belysningsbrand, som har et stort udvalg af kvalitetslamper, der passer ind i alle hjem. Deres filosofi er, at alle skal have råd til lækkert design, så leder du efter flotte gulvlamper til dit hjem, kan Dyberg Larsen være det rette sted for dig.

Du er måske også interesseret i…

Sådan får du en brugbar have

Sådan får du en brugbar have

Hvis du har drømt om at have en hyggelig have, som du kan bruge til at slappe af i, så er det heldigvis ikke svært for dig at få. Det kræver kun lidt planlægning, håndkraft og vedligeholdelse for at opnå det ønskede resultat. Sådan vælger du de rette planter Er din...

læs mere