Tips til styling af dit outfit med smykker

Skrevet af: Annika Smedgaard
Dato: 16 dec, 2019

Sponsoreret

Har du oplevet den frustration, det er, at have fundet det perfekte tøj frem til en begivenhed, men det er svært at finde de helt rigtige smykker, der passer til? Du har simpelthen taget tøjet på og prøvet en masse forskellige smykker, som bare ikke synes at passe til.

Her finder du et par tips til, hvad du skal være opmærksom på, så det forhåbentlig bliver nemmere for dig næste gang, du står i en lignende situation.

Mix tøj i kolde farver med smykker i varme farver og omvendt

Skal du have sort eller hvidt tøj på, er det nemt at vælge smykker, da alle regnbuens skønne farver passer til sort og hvidt. Har du valgt tøj med nogle mere kolde farver, kan du stadig komplimentere dette med smykker med varme farver og omvendt.

Stylister og andre fra modebranchen sværger altid til farvehjulet, når de skal sætte farver sammen. Det kan du også gøre, således at du får de varme og kolde farver til at smelte sammen og skabe balance i dit look. Farvehjulet kan altså være en inspiration for dig, så du kan få modsætninger i forhold til farver til at mødes på smukkeste vis.

Mønstret tøj og enkle smykker går hånd i hånd

Består dit outfit af tøj, der er fyldt med print og mønstre? Så skal du ud i de enklere smykker for at få det perfekte look. I stedet for store og prangende smykker kan du overveje om ikke disse smukke smykker fra Susanne Friis Bjørner, er noget for dig.

 

Du er måske også interesseret i…

Laserskæring med muligheder

Laserskæring med muligheder

Hos Sigma råder vi over en bred og moderne maskinpark med laserskærere, som alle kan arbejde i de typiske metaller såsom, aluminium, stål, kobber og messing. Vi er med på de sidste nye avancerede teknologier, og arbejder altid ud fra det udgangspunkt, at vi skal skabe...

læs mere