Vedligehold din pool

Skrevet af: Bente Larsen
Dato: 27 aug, 2020

Sponsoreret

Er du den heldige ejer af en pool, er det vigtigt, at du giver den ordentlig pleje for at undgå reparationer, som kan koste dig dyrt. Det er altså vigtigt, at poolen vedligeholdes med jævne mellemrum.

Men hvordan vedligeholder du bedst muligt din pool? Du kan her læse et par hurtige trin til, hvordan du giver din pool den rette pleje og vedligeholdelse.

Undgå at poolen fryser til

Om vinteren kan temperaturen ofte nå ned til eller under frysepunktet. En frossen pool kan forårsage skader på rør, pool vægge og andet udstyr. Pool vandet bør derfor forhindres i at fryse til is.

Når temperaturerne falder, anbefales det at holde pool pumpen kørende. Det anbefales derfor at have et alarmsystem, der giver besked, når temperaturerne falder.

Dæk poolen til

Når poolen ikke er i brug – uanset om det er sommer eller vinter – er det bedst at lade den være overdækket. Overdækningen beskytter ikke kun poolen mod snavs, men det hjælper også til med at reducere fordampning. Pool overdækningen kontrollerer algeudvikling, da det er med til at forhindre, at sollys rammer poolen.

Overdækningen hjælper også med at nedbringe brugen af kemikalier og spiller en vigtig rolle i at holde poolen ren og sikker om vinteren.

Det er altså vigtigt at vedligeholde poolen hele året rundt. Hvis poolen ikke bliver plejet, kan det blive en kostbar affære at få den repareret.

Hos PoolOasen.dk kan du bestille alt til din pool. Du finder blandt andet pool covers til enhver pool – også hvis du skal have nogle specielle mål.

Du er måske også interesseret i…

Fordele ved en opvaskemaskine

Fordele ved en opvaskemaskine

En af de ting mange mennesker ikke er vilde med ved at lave mad er oprydningen. Du har måske lige brugt en time eller to på at lave mad, og nu skal du også i gang med at vaske alle gryder, pander, tallerkener og bestik op i hånden. Ikke alene tager opvask i hånden en...

læs mere
Indret din entré med en flot bænk

Indret din entré med en flot bænk

Entréen er ofte det første rum man ser, når man træder ind i et hjem. En entré skal i mange tilfælde kunne rumme både sko og overtøj, og nogle benytter også entréen til opbevaring eller vaskemaskine. Men når entréen ofte er det første rum, du eller dine gæster træder...

læs mere