Vedligehold din pool

Skrevet af: Bente Larsen
Dato: 27 aug, 2020

Sponsoreret

Er du den heldige ejer af en pool, er det vigtigt, at du giver den ordentlig pleje for at undgå reparationer, som kan koste dig dyrt. Det er altså vigtigt, at poolen vedligeholdes med jævne mellemrum.

Men hvordan vedligeholder du bedst muligt din pool? Du kan her læse et par hurtige trin til, hvordan du giver din pool den rette pleje og vedligeholdelse.

Undgå at poolen fryser til

Om vinteren kan temperaturen ofte nå ned til eller under frysepunktet. En frossen pool kan forårsage skader på rør, pool vægge og andet udstyr. Pool vandet bør derfor forhindres i at fryse til is.

Når temperaturerne falder, anbefales det at holde pool pumpen kørende. Det anbefales derfor at have et alarmsystem, der giver besked, når temperaturerne falder.

Dæk poolen til

Når poolen ikke er i brug – uanset om det er sommer eller vinter – er det bedst at lade den være overdækket. Overdækningen beskytter ikke kun poolen mod snavs, men det hjælper også til med at reducere fordampning. Pool overdækningen kontrollerer algeudvikling, da det er med til at forhindre, at sollys rammer poolen.

Overdækningen hjælper også med at nedbringe brugen af kemikalier og spiller en vigtig rolle i at holde poolen ren og sikker om vinteren.

Det er altså vigtigt at vedligeholde poolen hele året rundt. Hvis poolen ikke bliver plejet, kan det blive en kostbar affære at få den repareret.

Hos PoolOasen.dk kan du bestille alt til din pool. Du finder blandt andet pool covers til enhver pool – også hvis du skal have nogle specielle mål.

Du er måske også interesseret i…

Mangler dit hjem den rette belysning?

Mangler dit hjem den rette belysning?

Alle hjem har brug for belysning! Gulvlamper er en fremragende måde at belyse dit hjem på, siden de kan bruges til opgavebelysning, stemningsbelysning såvel som spotbelysning. Dertil drager gulvlampen blikket op og får rummet til at virke større. At indrette med en...

læs mere
VVS-problemer er til for at blive løst

VVS-problemer er til for at blive løst

Det er ikke værd at udskyde et VVS-problem. Det kan nemlig have store konsekvenser for din bolig og din pengepung. Mange VVS-opgaver skal udføres med det samme for, at problemet ikke vokser sig større end højst nødvendigt. Det kræver desuden en dygtig VVS’er, så du er...

læs mere