5 sjove ting du kan lave med din baby

Skrevet af: Dig og Mig
Dato: 31 okt, 2021

Sponsoreret

Der er mange sjove aktiviteter, som både du og din baby kan nyde sammen. Jo sjovere I har det sammen, jo større bånd vil I skabe til hinanden. Det kan kræve lidt planlægning, men det vil være det værd i sidste ende. Her finder du 5 sjove ting, du kan lave sammen med din baby.

Tag i svømmehallen

Mange svømmehaller tilbyder babysvømning for forældre og babyer, så du forsigtigt kan introducere din lille til vandets verden. Hvis du foretrækker at prøve at gøre det selv, er det selvfølgelig også en mulighed. Uanset hvad vil det i langt de fleste tilfælde være en stor nydelse at være i svømmehallen for både dig og din baby. Du skal bare huske svømmebleer, inden du tager afsted.

Se en film i babybio

Før du fik et barn, tog du sikkert ofte i biografen. Det behøver ikke at ændre sig nu, hvor du er forælder. Mange biografer tilbyder nemlig et udvalg af film specielt til forældre og deres spædbørn. Dette bliver kaldt for babybio. Hvis din baby græder eller larmer under filmen, kan du slappe af, da dette forventes. Biograferne sænker også tit filmens lyd og sørger for en dæmpet belysning.

Gå til babyrytmik

Babyrytmik er endnu en ting, som både dig og dit barn kan få glæde af. Her er der fokus på sang og musik, og din baby kan også samtidig møde andre babyer. Desuden kan du til babyrytmik få inspiration i forhold til, hvordan du bedst muligt kan støtte dit barns motoriske udvikling.

Du er måske også interesseret i…