Det kan du skrive på ønskelisten til barnedåben

Skrevet af: Dig og Mig
Dato: 31 aug, 2022

Sponsoreret

At holde barnedåb er en stor ting i enhver lille families liv. Der bliver derfor tit og ofte inviteret et hav af mennesker med til barnedåben. Det betyder, at du skal finde på rigtig mange gaveønsker på dit barns vegne. Og det kan være noget af en udfordring. Mangler du inspiration til, hvad du kan skrive på ønskelisten, finder du flere forslag her.

Dåbsflag

Et dåbsflag er en ting, som dit barn kan have med sig gennem hele livet. På et dåbsflag er der for det meste indgraveret en række personlige oplysninger i flagets fod. Derved kan dit barn altid huske alt lige fra fødselstidspunktet til fødselsvægten, længden ved fødslen samt selve dåbsdatoen.

Produkter fra Gonge

Produkter fra Gonge er ligeledes et godt gaveønske. Disse produkter er gode for et barns motorik, hvorfor det er noget, som alle forældre bør ønske sig i dåbsgave til deres barn.

Børnebestik

Børnebestik er også et godt gaveønske til en barnedåb. Det kan både være børnebestik med indgraveringer eller andre former for smart børnebestik.

De små synger

Alle børn elsker, når der bliver sunget. Du kan eventuelt ønske dig ”De små synger”, så du og dit barn kan synge i hverdagen, eller inden barnet skal puttes om aftenen.

Stabeltårn

De fleste børn vil på et eller andet tidspunkt være helt vilde med at vælte et højt tårn, som deres forældre eller andre har bygget. Derfor bør du skrive et stabeltårn på ønskelisten. Det er ligeledes godt for barnets motorik selv at lære at bygge et tårn.

Du er måske også interesseret i…

5 sjove ting du kan lave med din baby

5 sjove ting du kan lave med din baby

Der er mange sjove aktiviteter, som både du og din baby kan nyde sammen. Jo sjovere I har det sammen, jo større bånd vil I skabe til hinanden. Det kan kræve lidt planlægning, men det vil være det værd i sidste ende. Her finder du 5 sjove ting, du kan lave sammen med...

læs mere